2777
2789
عنوان

خرید از آمازون

436 بازدید | 19 پست

سلام 

وقت بخیر

کسی هست از آمازون خرید کرده باشه؟

ارسال فقط به ترکیه هست یا ایران هم میفرستن؟

ممنون میشم تجربتونو از خرید از آمازون در اختیارم قرار بدید🌻💛

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

کسی چیزی گفت منم لایک کن

باشه عزیزم

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سری پیج هست که هر چیزی که بخوای رو برات سفارش میدن بعدش میفرستن برای تو 

روندش توی ایران اینطوریه 

معمولا هم تحویلش ۳ ماهه هست

حالا چی میخوای بخری که حتما باید از آمازون باشه؟

میشه،بلاخره🌄🌱
یه سری پیج هست که هر چیزی که بخوای رو برات سفارش میدن بعدش میفرستن برای تو روندش توی ایران اینطوریه ...

ممنونم عزیز 

بله اینو میدونم اما میخواستم مستقیم سفارش بدم ولی نمیدونم به ایران میفرستن یا نه و باید آشنا پیدا کنم توی ترکیه 

میخوام خودم محصول وارد کنم

یه پیچ هست سفارش دادم چند بار خرید کرد واسم ۲۰ روز اینا رسید بستم

منم چنباری خرید کردم ولی متاسقانه گیر آدمی افتادم که میزاشت تخفیف بخورن بعد چن برابر قیمت میکرد تو پاچم 

میخواستم اگه بشه مستقیم خودم خرید کنم

خودت برو ترکیه حضوری بخر😂

از نظر ارسال مث اینکه نیفرستن ترکیه 

وگرنه محصولی که میخوام باید اورجینال باشه و تو ترکیه چینیش فقط پیدا میشه

از نظر ارسال مث اینکه نیفرستن ترکیه وگرنه محصولی که میخوام باید اورجینال باشه و تو ترکیه چینیش فقط پ ...

اره منم شنیدم‌

ولی امازون دبی اورجینال هستش 

واسه شادی روح مامانم یه صلوات میفرستی🥀