2777
2789
عنوان

معنای واقعی عشق

131 بازدید | 19 پست

سلام دوستان 

من یه دختر تازه وارد شده به دوران جوانی ام سوالی که خیلی منو درگیر کرده و میخوام که افرادی که باتجربه هستن  جواب بده عشق واقعی یعنی چی من از عشق تنفر دارم نمیتونم باورش کنم چون اعتقاد دارم ضربه میزنه بهم 

نظر شما در این باره چیه

همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️

درد بی درمون

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم معنی عشقو نمیتونم بفهمم، حس میکنم فقط هوسه تو این دوروزمونه

دقیقا منم همین حسو دارم 

نمیدونم چطور میشه عشق واقعی رو تشخیص داد بخاطر همین حالم از ازدواج و رابطه و دوستی بهم میخوره چون همش فکر میکنم قراره ارزشمندی خودمو از دست بدم  چون محجبه هستم و یه سری مساعل خیلی برام مهمه

دقیقا منم همین حسو دارم نمیدونم چطور میشه عشق واقعی رو تشخیص داد بخاطر همین حالم از ازدواج و رابطه و ...

آخه عشق باید همیشگی باشه و جز اون نباید کسه دیگه ای رو دید واصلا کم نمیشه و هوس بعد مدتی کمرنگ میشه و به راحتی با یکی دیگه تعویض میشه

آخه عشق باید همیشگی باشه و جز اون نباید کسه دیگه ای رو دید واصلا کم نمیشه و هوس بعد مدتی کمرنگ میشه ...

اما کسی که واقعا دوست داشته باشه ببینه کلا بخاطر ترس از عشق ازش فاصله میگیری اونم نسبت بهت سرد میشه و از دست میدی و بعدها شاید حسرت بخوری چیزی که برام اتفاق افتاد

اما کسی که واقعا دوست داشته باشه ببینه کلا بخاطر ترس از عشق ازش فاصله میگیری اونم نسبت بهت سرد میشه ...

عاشق سرد نمیشه ،شاید چون کاری ازش برنمیاد مجبور به فاصله گرفتن شه ولی هیچ وقت نمیتونه فراموش کنه 

عاشق سرد نمیشه ،شاید چون کاری ازش برنمیاد مجبور به فاصله گرفتن شه ولی هیچ وقت نمیتونه فراموش کنه

امیدوارم اینطور باشه 

چون همین لحظه نزدیکشم ولی انگار نه انگار که من میز کناری نشستم و شاید باورت نشه حس خواهری دارم و حتی دارم براش کیس مناسب پیدا میکنم و بازم واکنش نشون نمیده

امیدوارم اینطور باشه چون همین لحظه نزدیکشم ولی انگار نه انگار که من میز کناری نشستم و شاید باورت نشه ...

اگه میدونی عاشقته ،بهتره دنبال کیس براش نباشی چون اینجوری بیشتر حالش گرفته میشه

تو هم بهش علاقه داری و به خاطر ترس از عشق عقب کشیدی

[QUOTE=349779303]اگه میدونی عاشقته ،بهتره دنبال کیس براش نباشی چون اینجوری بیشتر حالش گرفته میشه تو هم بهش علاقه دار ...[/QUOمشکلم اینه که نمیدونم عاشقمه یا نه و فامیل نزدیک هستیم و اینطوری بود که یه زمانی با بی توجهی فکر میکرد کسه دیگه ای رو دوست دارم و مطمعنم نفرینم کرده  و کارایی کرد که اعصابم خورد بشه مثلاً با بقیه اوکی شه اما بخاطر فامیل بودنمون چیزی نمیگه همش تقصیر خودمه اما دیگه هیچ کاری نمیتونم بکنم .اونقدری منو میخواست که خودم دلم برای عشق بر باد رفته میسوزه

[QUOTE=349779303]اگه میدونی عاشقته ،بهتره دنبال کیس براش نباشی چون اینجوری بیشتر حالش گرفته میشه تو ...

نسبت بهش بدبین نباش،البته تو فامیلی سخته که ابراز احساسات کنی اینو کاملا میفهمم، شاید بتونی کسیو واسطه بزاری که از طرف بپرسه و واقعیت احساساتشون رو جویا شی،البته اگه فرد مورد اعتماد و نزدیکی رو داری که هر دوتونو میشناسه

نسبت بهش بدبین نباش،البته تو فامیلی سخته که ابراز احساسات کنی اینو کاملا میفهمم، شاید بتونی کسیو واس ...

آخه من حس قبلی رو دیگه ندارم چون بعدش یه اتفاقاتی افتاد که بدتر شد مثلاً دو سال ندیدمش و دو سال با کسی بوده و الان من به عنوان دختر دوست ندارم به یکی از فامیلامون که با هر دوتامون دوسته بگم و فرد مطمعنی هس و بعد اون بگه نه چون مطمعنم میگه نه 

من دانشجو پزشکی اما اون رتبه برتر  ریاضی بود که درسشو نخوند و شغل آزاد داره اما درآمد خوبی داره اما  از هر جهت فکر میکنم خیلی از اون بالاترم و با خودم میگم ارزششو نداره بره با یکی که هم لیاقتشه راستش اما هیچی عشق اول نمیشه از زمانی که 17سالش بود تا الان که 25سالشه از طرف فامیل ابراز علاقه کرد کل فامیل فکر میکردم که تا آخر با همیم اما یکهو با دخالت چند نفر خراب خراب شد و منم ول کردم و دیدم که از طرف من هیچ علاقه ای نیس و فقط بخاطر دل اون بود که سکوت کردم و به خاطر همین دنبال دختر مناسب براش هستم تا شاید جبران تمام بی‌تفاوتی هام بشه حتی به مامانم هم سپردم دختر خوب براش پیدا کنه🙂

نسبت بهش بدبین نباش،البته تو فامیلی سخته که ابراز احساسات کنی اینو کاملا میفهمم، شاید بتونی کسیو واس ...

من چون واقعا هیچ وقت عاشق نشدم و این همه بی‌توجهی یه دلیل داشت که میخوام تاپیک جدا بزنم 

من چون واقعا هیچ وقت عاشق نشدم و این همه بی‌توجهی یه دلیل داشت که میخوام تاپیک جدا بزنم

خودتو برای این کار سرزنش نکن شاید سرنوشت اینجوری بوده 

اگه از ته دل عاشقش نبودی هیچ دلیلی نمیشه به خاطر اینکه اون عاشقت بوده تو هم باید براش هرکاری کنی که حس عذاب وجدانت برطرف شه، به هرحال تو حق انتخاب داری