2777
2789
عنوان

چجوری هم کنکور بدم هم رژیم بگیرم

161 بازدید | 8 پست

خیلی سخته موقع درس خوندن همش چیزای شیرین میخورم چجوری رعایت کنم

اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 

هم درس بخون هم غذا نخور😐

نمیشه با گشنگی هیچی تو مغزم نمیره 

اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رژیمو ول کردم گفتم سال بعدم میشه گرفت ولی کنکور رو همیشه نمیشه شرکت کرد

وزنم از ۷۰شد۹۰الان کنکور دادم و دارم لاغر میکنم

توی خونه موندن به اندازه کافی سخته رژیمم بگیری دایم ناامید و خسته میشی من چند بار گرفتن ولش کردم توی درسم داشت تاثیر بد میذاشت

لطفا لایک نکنید  
نمیشه من نمیتونم واقعا ی سوختی ب مفثغزم نرسه اصن نمیکشم

منم اصلا نمیتونم اگه گشنم نباشه هیچی نمیره تو مخم

من رژیمو ول کردم گفتم سال بعدم میشه گرفت ولی کنکور رو همیشه نمیشه شرکت کردوزنم از ۷۰شد۹۰الان کنکور د ...

آره منم اینطوریم منم ۹۰کیلو شدم دیگه قبلا۵۲ بودم واقعا هر روز دارم چاقتر میشم

منم خ چاق شدم واقعا اما کاریش نمیشه کرد

آره واقعا کاش راهی بود