2777
2789
عنوان

ترشیدگی سبزی قرمه

102 بازدید | 10 پست

بچه ها شوهرم ساعت 1 ظهر سبزی قرمه خرد شده خرید تا ساعت 6 غروب بیرون از یخچال تو آشپزخونه بود خواستم سرخش کنم آب انداخته بود و مزه ترش میداد خراب شده یعنی؟ ؟ یا سرخ کنم با روغن درست میشه الان آبش خشک شده رو اجاق

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرت بوی ترشیدگیش تو خورشت مسموم میکنه خیلی ناراحتم

سبزی بوی ترشیدگی نمیگیره

آب میده بوش تیز میشه 

چیزیش نیست کدوم شهری؟

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤

تهرانم انقدر ناراحتم 5 کیلو خرد شده مزه و بوی ترش میده خدا کنه درسن بشه نریزم دور

چیزیش نیست آروم و با خوصله سرخش کن

مگه منجمد نبودن 

چیزیش نیست آروم و با خوصله سرخش کنمگه منجمد نبودن

نه سبزی تازه  خرد شده خریدم چند ساعت موند تو آشپزخونه آب انداخت و ترش شد میترسم بپزم مسموم بشیم از یه طرفم حیفم میاد بریزم دور 

نه سبزی تازه خرد شده خریدم چند ساعت موند تو آشپزخونه آب انداخت و ترش شد میترسم بپزم مسموم بشیم از ی ...

پس اول آبپزشون کن😃

بعدش سرخشون کن

یعنی چجوری آب‌پز کنم ببخش انقدر سوال میپرسم من گذاشتم رو اجاق آبش خشک بشه تا بعدش با روغن سرخ کنم من ...

یه لیوان آب با کمی نمک بذار 

سرشون و به مدت چهار ساعت بذار 

خوب پخته بشن تا خامیشون بره

بعد سرد که شد سرخش کن

یه لیوان آب با کمی نمک بذار سرشون و به مدت چهار ساعت بذار خوب پخته بشن تا خامیشون برهبعد سرد که شد س ...

باشه عزیزم حتما این کار و میکنم ولی فکر نکنم طعمش مثل همیشه بشه