2777
2789

خطاب به مبینا نعمت زاده

خواهر منم المپیادیه تو آزمونها همیشه تراز بالا  داشته  خیلی وقتا هم بین رتبه ۱تا۱۰ شده پس لطفاً به خواهرم یه مدال طلا بدین ده ساله داره درس میخونه اگه میرفت ورزش الان طلا میاورد شاید سوال باشه از کجا متمعنم چرا چون خواهر من باهوشه 🤣🤣🤣🤣😂😄

اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بکشین بیرون ازش باو

اعصابم خورده من چهار ساله دارم  پاره میشم  موهای سرم بخاطر کنکور سفید شده اضافه وزن دارم شبیه پیرزنام  خواهرم هم ده ساله مشغول درسه کاش پدر مادر ماهم مثل این دختر پرو بودن

اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 

اعصابم خورده من چهار ساله دارم پاره میشم موهای سرم بخاطر کنکور سفید شده اضافه وزن دارم شبیه پیرزنا ...

😂😂😂😂

درسته من درکت میکنم

ولی یه سری از  ادمایی که نه کنکور دادن ، نه میدونن کنکور تجربی چیه ، نه میدونن سهمیه ها  چقدر اذیت میکنن کنکوری ها رو( حالا چه یدونه ، چه هزار تا)  ، فقط الکی با جملات مضحک و خنده دار دفاع میکنن

اعصابم خورده من چهار ساله دارم پاره میشم موهای سرم بخاطر کنکور سفید شده اضافه وزن دارم شبیه پیرزنا ...

اعصابت و خورد نکن

اگه هم بره حق الناسه  و خداگفته از حق خودم میگذرم ولی ازحق مردم نه

همون طور که سهمیه ای ها حق الناس به گردنشونه

😂😂😂😂درسته من درکت میکنمولی یه سری از ادمایی که نه کنکور دادن ، نه میدونن کنکور تجربی چیه ، نه م ...

آره دقیقا خودم می‌دونم عزیزم اینا نمی‌دونن چقدر سخته کاش سختگی ذهنی هم مثل خستگی جسمی بود عزیزم کاش میدیدن  یکی مثل خواهر من تو 16سالگی قررص افسردگی بخوره. یعنی چی

اعصابت و خورد نکناگه هم بره حق الناسه و خداگفته از حق خودم میگذرم ولی ازحق مردم نههمون طور که سهمیه ...

آره به خدا از وقتی شنیدم دلم گرفته حالا اینا به کنار این دختر گل نمیدونه زیست یعنی چطور میخواد بره دانشگاه اون رفرنس های حجیم و بخونه

هعیی اینم از ورزشکارامونبه رشته ای که داخلشن علاقه ندارن😂😂😂

🤣اون خانوم علیزاده هم درخواست فیزوتراپی کرد نمیدونم چه علاقه دارن خودشون بندازن تو کادر درمان