خواهر منم المپیادیه تو آزمونها همیشه تراز بالا داشته خیلی وقتا هم بین رتبه ۱تا۱۰ شده پس لطفاً به خواهرم یه مدال طلا بدین ده ساله داره درس میخونه اگه میرفت ورزش الان طلا میاورد شاید سوال باشه از کجا متمعنم چرا چون خواهر من باهوشه 🤣🤣🤣🤣😂😄
اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اعصابم خورده من چهار ساله دارم پاره میشم موهای سرم بخاطر کنکور سفید شده اضافه وزن دارم شبیه پیرزنام خواهرم هم ده ساله مشغول درسه کاش پدر مادر ماهم مثل این دختر پرو بودن
اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید
اعصابم خورده من چهار ساله دارم پاره میشم موهای سرم بخاطر کنکور سفید شده اضافه وزن دارم شبیه پیرزنا ...
😂😂😂😂
درسته من درکت میکنم
ولی یه سری از ادمایی که نه کنکور دادن ، نه میدونن کنکور تجربی چیه ، نه میدونن سهمیه ها چقدر اذیت میکنن کنکوری ها رو( حالا چه یدونه ، چه هزار تا) ، فقط الکی با جملات مضحک و خنده دار دفاع میکنن
😂😂😂😂درسته من درکت میکنمولی یه سری از ادمایی که نه کنکور دادن ، نه میدونن کنکور تجربی چیه ، نه م ...
آره دقیقا خودم میدونم عزیزم اینا نمیدونن چقدر سخته کاش سختگی ذهنی هم مثل خستگی جسمی بود عزیزم کاش میدیدن یکی مثل خواهر من تو 16سالگی قررص افسردگی بخوره. یعنی چی