2777
2789
عنوان

کمکم میکنید

22 بازدید | 3 پست

من مدت ۶ ماهه با یه آقایی وارد رابطه شدم و دوبارم همدیگرو حضوری دیدیم.تولد من خرداد ماه بود که ایشون فقط تبریک گفت.تولد ایشون هفته قبل بود و ما قراره فردا برای سومین بار همدیگرو ببینیم.به نظرتون من براش کادو تولد بخرم ببرم.منم هفته قبل تولدشو تبریک گفتم.الان کادو بخرم زشته یا نخرم زشته.🤔

هر جوری دلت میخواد اگه دوسش داری بخر 

میشه توهم بهم کمک کنی ازت یه خواهشی داشته باشم این تاپیک هم دنیام هم آخرتم خرابدشد رو گزارش بزنی؟

https://www.ninisite.com/user/78de4d12-559d-44d4-b679-4faa8ba49942/%d8%b9%d8%b1%d9%88%d8%b3%da%a9%d9%be%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c%d9%84%db%8c

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه طوری باید گزارش بزنم؟

این لینکی که فرستادم روش نگه دار تیتر آبی میاد چنتا هم گزینه مینویسه باز کردن بزنی میری تاپیک های دوستم که اونجا ص ۱۱ یدونه تاپیک دنیا و آخرتم هست اونو گزارش بزن خیلی ببخشید بازم ممنونم