2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونم بپرسم .خب چرا تنهایی سختتون نیس ؟بچتون چندسالشه

من مستقل هستم ار لحاظ مالی / روحی هم ک‌چرا خیلی تنهام 

اما ب خاطر دخترم ک ۵ سالشه 

سعی کردم با کار و تفریح وقتمو بگذرونم ببینم چی پیش میاد 

اما علاقه ب ازدواج دوم ندارم چون خیری از اولش ندیدم دومی پیشکش😃

من مستقل هستم ار لحاظ مالی / روحی هم ک‌چرا خیلی تنهام اما ب خاطر دخترم ک ۵ سالشه سعی کردم با کار و ت ...

خیلی خوبه 

از حرف زدنت و روحیت خوشم اومد 

آرامشی که الآن داری رو قدر بدون 

تنهایی خوب نیست ولی از باهم بودن همراه با جنگ و دعوا و درگیری و فحاشی و کتک کاری خیلی بهتره

خیلی خوبه از حرف زدنت و روحیت خوشم اومد آرامشی که الآن داری رو قدر بدون تنهایی خوب نیست ولی از باهم ...

قربونت برم عزیزم

واقعا ارامشی ک الان من و دخترم‌بهش رسیدیم رو حاضر نیستم با ازدواج خراب کنم

راستش فکر میکنم ازدواج دوم براب ما که فرزند داریم خیلی ریسکش‌بالاس 

قربونت برم عزیزمواقعا ارامشی ک الان من و دخترم‌بهش رسیدیم رو حاضر نیستم با ازدواج خراب کنمراستش فکر ...

اره خب بچه شما دختره مال من پسره اینه که پیش من نمی‌مونه بعد هفت سال می‌ره یعنی دوسال دیگه. فته

من مستقل هستم ار لحاظ مالی / روحی هم ک‌چرا خیلی تنهام اما ب خاطر دخترم ک ۵ سالشه سعی کردم با کار و ت ...

خوشبحالتون میشه بپرسم کارتون چیه منم میخام یه کاری داشته باشم ولی نمیدونم