2777
2789
عنوان

معدل حذف شه عمومی ها برمیگردن تو کنکور تروخدا خریت نکنید😐😐😐🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 57 پست
چرا باید یه آزمون چند ساعته کل آیندتونو عوض کنه؟؟

درواقع باید هر سال یه کنکور بگیرن تا هرکی میانگینش بالاتر بود بیاد نه اونایی که دوازده سال خوندن بخاطر چند ساعت خراب شه آیندشون و اونایی که یک سال کلاس کنکور رفتن بیان بالا

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همونه که پزشک و پرستار سواد درست نداره دیگه

ربطی به سواد نداره اونا مثل اینکه دانشگاه درس میخونن مثلا شما برای کنکور میخونید الان با سواد عالمید

🧚‍♂️🧚‍♂️ مرگ بر من واجب است 

نه عمومی برنگرده..... کاش فقط نهایی دوازدهم بشه فرصت ترمیمم حداقل دوبار کنن.. میشه نور علی نور

اینم خوبه

نهایی فقط و فقط دوازدهم 

اصلا یعنی چی که نهم ،دهم،یازدهم،دوازدهم همه نهایی باشه

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 

ب نظرم نهایی ندادی

اگر دوازدهم بودی این حرفمو نمیزدی

تراز افتضاحی دادن امسال بعد میگی تراز رو میکشه بالا 

کی چنین کصشری گفته

11 تا امتحان دادیم هر بار انگار سر جلسه کنکور بودیم

11 بارررررر استرس کنکور کشیدن میدونی یعنی چی

جدا از اون سختی امتحانای نهایی ب کنار

ترمیم کردنش یک سال زمان میخواد ک بازم ب بچه هایی ک ترمیم کردن حتی سه نمره معدل رفته بالا کلا400 تا ب تراز اضافه شده

ادما تا یه چیزی سرشون نیاد متوجه نمیشن

ما امسال کنکور دادیم نهایی دادیم ولی قبولیایی ک هست بچه های1402 این

میفهمی اینا رو ک میگی خریت نکنید

ب نظرم خریت رو ک ن حماقت محض رو یکی مثل تو انجام میده ک فکر میکنه خوبه این سبک کنکور

نه عمومی برنگرده..... کاش فقط نهایی دوازدهم بشه فرصت ترمیمم حداقل دوبار کنن.. میشه نور علی نور

دقیقا.  موافقم 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

خب همونه که پزشک و پرستار سواد درست نداره دیگه

آخه مسئله اینجاست امتحانای پزشکیم حداقل درسای تخصصیتون تستیه ...عادت کنید به تست زدن 😅حتی یه سری درسای معارفمونم تستیه یه سریش تشریحی ...دو ترم پشت سر گذاشتم فقط امتحان دانش خانواده و انقلاب و اندیشه ام تشریحی بوده ...همه تست 

قشنگ مشخصه یا نهایی ندادی یا اگر هم دادی براش نخوندی

یا اینکه دهم و یازدهمی که هنوز نمیفهمی نمیشه هم برای کنکور خوند هم نهایی😒😒😒

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️