2777
2789

من وزنه میزنم خیلی اندامم درشت میشه، به ورزش های هوازی هم علاقه ندارم چون نفس ندارم‌. 

تو باشگاه چه تکنیک هایی استفاده کنم که زیاد هم هیکلی نشم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعذیه ت چیه

دم کردن و چاق شدن با عضله اوردن فرق داره

اول باید بفهمی این درشت شدنی که میگی کدوم یکی از ایناس

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

زیاد سنگین نزن ...متوسط بردار وزن وزنه هات رو فقط سه تای آخر انفجاری باشه و حالت سوزن سوزن و گزگز داشته باشه عضلاتت...یکم سبک تر تعداد بالا بزن جای اینکه سنگین و تعداد ست کم بزنی 

زیر نظر مربی باش و اونجایی که ضعف داری رو تقویت کن ...اندامت رو بشناس ...وقتی اندامت رو بشناسی سنگینی وزنه ها رو میتونی سبک تر یا سنگین تر تنظیم کنی تا اندام ایده آل داشته باشی....

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
ده جلسه است رفتم

توی ده جلسه اینجوری شدی😳

فکر کردم یسال دوساله داری میری دختر

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)