2777
2789
بینیت گوشتی بود یا استخونی؟؟؟ بینی من گوشتیه دودلم طبیعی عمل کنم یا نیمه فانتزی یا نیمه طبیعی. تو چج ...

بینی من گوشتی بود نه قوز داشت نه کج و انحراف فقط سرش افتادگی داشت که خاستم درست بشه خیر سرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بینیت گوشتی بود یا استخونی؟؟؟ بینی من گوشتیه دودلم طبیعی عمل کنم یا نیمه فانتزی یا نیمه طبیعی. تو چج ...

نیمه فانتزی عمل کن فقط

چون نوک بینی ب مرور میاد پایین تر و طبیعی تر میشه 

نیمه فانتزی عمل کن فقطچون نوک بینی ب مرور میاد پایین تر و طبیعی تر میشه

دقیقا منم نیمه فانتزی عمل کردم

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
بینی من گوشتی بود نه قوز داشت نه کج و انحراف فقط سرش افتادگی داشت که خاستم درست بشه خیر سرم

مشکلش چیه یعنی خیلی ورم داره؟؟ منم چن هفته دیگه عمل میکنم. چن شد هزینه عملت؟؟ 

نیمه فانتزی عمل کن فقطچون نوک بینی ب مرور میاد پایین تر و طبیعی تر میشه

میترسم سر بینی خیلی بره بالا. از بینی های سربالا خوشم نمیاد. طبیعی هم میترسم تغییری نکنم. میشه بگم نیمه طبیعی ی چی مابین طبیعی و نیمه فانتزی؟ 

میترسم سر بینی خیلی بره بالا. از بینی های سربالا خوشم نمیاد. طبیعی هم میترسم تغییری نکنم. میشه بگم ن ...

ب دکترت بگو خیلی خوکی و سربالا نباشه خودش حواسش هست

در کل خود دکتر بایذ پیشنهاد بده ک چه مدلی برای بینی مناسب تره

من میخواستم طبیعی عمل کنم ب پیشنهاد دکترم نیمه فانتری عمل کردم و راضیم

ب دکترت بگو خیلی خوکی و سربالا نباشه خودش حواسش هستدر کل خود دکتر بایذ پیشنهاد بده ک چه مدلی برای بی ...

بینیم گوشتیه و فقط مشکلش اینه میخندم میاد پایین و گوشتیه. دکترم گفت ی مقدار خیلی کم قوس زده ب بینیم بعد صورتم گرده و لپ دارم. گوگل میخوندم ب صورت گرد قوس نمیاد موندم چیکار کنم. 

مشکلش چیه یعنی خیلی ورم داره؟؟ منم چن هفته دیگه عمل میکنم. چن شد هزینه عملت؟؟

مشکلش اینه که اندازه اش دوبرابر بینی قبلم شده و پهن شده هزینه ۳۷/۵ البته جدا از ازمایش و سی تی اسکن..