2777
2789
عنوان

ماهی عیدم مرده بود زندش کردم بخدا

2186 بازدید | 29 پست

بچه ها اینی ک میگم راسته پس لطفا نگین دروغه و فلان مرض ندارم دروغ بگم..خودمم تو شوکم والاه.من عید نوروز چن تا ماهی قرمز گرفته بودم همون اوایل همشون مردن ولی یکیشون ک ب نسبت بزرگتر بود،زنده موند‌...غذاشو سره وقت میدادم تااینک دوماه پیش غذاش تموم شد دیگ‌نگرفتم.عوضش نون خشک واسش ریز خرد کردم هفته ای دوبار میدادم میخورد.به دستم عادت کرده بود منو میدید میومد بالای اب و دهنشوبازبسته میکرد😅دیشب بیرون بودم شب اومدم خونه دیدم ماهی طفلی ابش کثیفه بخاطر نون خشک،اینم افتاده ته اب و مرده.بدنش خم شده بود دیگ میخاسم بندازم برم 

جان جدت لایکم نکن بدممم میاد😬😤عوضش هرچقدمیخای ریپلای کن.ریپ دووووس🙂🥰😍🫢

بعد ب دلم افتاد ابشو عوض کنم نون بدم شاید خوب شد.ابشو عوض کردم اصلا تکون نخورد مرده بود..ابو با فشار زیاد باز کردم تنگ ،کلی غذا ریختم بهش ،اصلا تکون نخورد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد دوسه دق دیدم اومد بالا تنگ،غذاشو خورد دوباره رف ته اب.گذاشتم دم پنجره هوا بخوره.الان زندس و تواب سره حاله🥲🥲🥲مگ میشه همچین چیزیییی

نمک ریختی رووش؟!

نه گلم....نمکو نمیدونم..همینجوری شانسی ابشو کردم و نون دادم بهش بخدا الان اونقد سرحاله😂الان عکسشو میگیرم میفرسم

نه گلم....نمکو نمیدونم..همینجوری شانسی ابشو کردم و نون دادم بهش بخدا الان اونقد سرحاله😂الان عکسشو م ...

بعید میدونم هرگز بخوای مورچه ای که تووی آب خفه شده رو زنده کنی،، ولی اگه خواستی، مقداری نمک رووش بپاش، 10دقیقه بعد زنده میشه،، 

گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌
شورشو در اوردین با این تاپیکاتون کلاس چندمی؟

ببخشین ک مث شما بلد نیسیم درمورد رابطه تاپیک بزنیم.