2777
2789
عنوان

کراشم به دوست پیام داده❤️‍🩹

324 بازدید | 10 پست

هنوز باورم نمیشه 

یه سال و هشت ماه شده که فکر و ذهنم شده اون پسر به بهانه های مختلف میرفتم میدیدمش ( بعضی وقتا میاد توی مغازه دوستش که فامیلمونه کمکش می‌کنه کافه داره دوستش) هر بار میدیدمش انگار دنیا مال من بود خیلی هم متشخص و خوش اخلاق اولا اسمش رو هم حتی  نمی‌دونستم 

دفعه اول تو کافه نشسته بودم با دوستم اومد سفارش ها رو آورد دیدمش چند ثانیه خشکم زد اصلا هنوزم ثانیه به ثانیه اش یادمه شلوار یخی با پیرهن سفید هم تنش بود 😭

به دوستم گفتم دوستم گفت می‌شناسمش و اینا حالا این دوستم دوست دختر داداشمه 

حالا دیروز دوستم پیامی که کراشم واسش فرستاده بود نشونم داد 

بهش پیشنهاد داده بود گفته بود ۱ ساله دنبالتم 

تمام اون شبایی که من به فکر اون می‌خوابیدم اون تو فکر رفیق فابم بوده😭😭😭😭

خیلییییی شکستم خیلی 

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

حتی نمیتونم توصیفش کنم از دیروز انگار همه چیم تموم شده😭

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم:))

🫂از ته قلبم از خدا می‌خوام حتی دشمنم هم این حس رو تجربه نکنه

الهی‌ بگردم‌ منم‌ وقتی‌ فهمیدم‌ دوست‌ دختر‌ داره‌ انگار‌ یه‌ سطل‌ آب‌ یخ‌ ریختن‌ روم

حیف قلب و عشق پاکی که از بین می‌ره 💔