2777
2789
عنوان

بعد طلاق با بچه هاتون چیکار گردید

237 بازدید | 10 پست

بچه هام پیشم هستند اما سرکار نمیتونم برم بخاطرشون .میترسم تنهاشون بزارم .از طرفی دلم براشون میسوزه از پدر محروم شدن 

کاربرقدیمی 96هستم اونم دارم 😚هرجا زندگی واست  خیلی سخت گذشت فقط با خودت بگو  :این نیز بگذرد...... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر میتونی از پس مخارج بر بیایی خوبه نری سرکار خوبه اما اگه نمیتونی بچهها به شخص مورد اعتماد مثل ماد ...

خواهر ندارم مامانم خودش می‌ره سرگار

در واقع هیچکس ندارم 

کاربرقدیمی 96هستم اونم دارم 😚هرجا زندگی واست  خیلی سخت گذشت فقط با خودت بگو  :این نیز بگذرد...... 
۱۲و۶

خب ماشاا....بزرگن دیگه برو کارکن نترس درو ببند یه گوشی بذارتو خونه بمونه یه گوشی هم باخودت ببر بهشون این قوت قلبو بده ک زودبرمیگردی وهرموقع دلشون تنگ شد میتونن بهت بزنگن. 

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
خب ماشاا....بزرگن دیگه برو کارکن نترس درو ببند یه گوشی بذارتو خونه بمونه یه گوشی هم باخودت ببر بهشون ...

خب همش باهم دعوا دارن میترسم ب هم آسیب بزنن.بعدم ما تازه تو این محل اومدیم میترسم ناامن باشه 

خب همش باهم دعوا دارن میترسم ب هم آسیب بزنن.بعدم ما تازه تو این محل اومدیم میترسم ناامن باشه

عاخه باید بتونن ازپس خودشون بربیان دختر منم۶سالشه ولی واقعا میبینم میتونه مراقب خودش و خواهرش باشه.بچه ۱۲ساله واقعا از اب و گل دراومده عشقم.  با این حال حق داری به هر حال تو هم مادری و استرست طبیعیه

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
عاخه باید بتونن ازپس خودشون بربیان دختر منم۶سالشه ولی واقعا میبینم میتونه مراقب خودش و خواهرش باشه.ب ...

واقعا نمی‌دونم چیکار کنم تقصیر دختر بزرگم هست ک با هم نمیسازن