2777
2789
عنوان

فیلم هتل یک ابتذال فرهنگی کامل

| مشاهده متن کامل بحث + 1540 بازدید | 45 پست
بچه کودک یا نوجوون داری؟اگه داشتی بی تفاوت نمیبودی

بچه چراباید فیلم ببینه ازاول بهشون گفتم فیلم مناسب بچه نیست مایه تایمایی مشخص کردیم که تلوزیون کارتونو اینامیده بچه هامیشینن پاش یه تایمیم مخصوص منوهمسرمه فیلم میبینم  بچه های من زمانی که مافیلم میبینیم هرکدوم تواتاق خودشون مشغول نقاشی و بازی های دستی و اینا میشن

بامدیریت میشه دید وقرارنیس چون بچه داریم ازفیلما دوربمونیم که عزیزم💞

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا یه فیلم طنزه دیگه بخدا اونقد حالم بد بود بعدازمدتها اون فیلم اونقد خندوند منو که حال روحیک کلا ...

آخه اصلا خنده دار نبود 

کدوم سکانس فیلم خنده داشت من نمیدونم

من که همش اینطور بودم موقع دیدنش  

آدمی هم نیستم که کلا نخندم 

مثلا تگزاس ۳ مطمینم خنده داره چون ۱و۲ که عالی بود

ولی این فیلم هتل خنده دار هم نبود که بگیم حداقل دو ساعت خندیدم

مسخره بود بیشتر

حال روحیم خوب نیست...باهم بحث نکنید .... زبونم تند و تلخه... بد جوابتون میدم ناراحت میشید...دیگه هیچی خوش حالم نمیکنه...وعده آینده به من ندید...مثلا نگید ان شالله تو هم یه روزی به این شرایط بررسی خدا بهت خونه ماشین میده....چرا از اینده نامعلوم صحبت میکنید؟از زمانیکه معلوم نیست ایا اتفاق بیفته یا نیفته...مخاطبتونو احمق فرض نکنید...با این حرفات فقط سرم شیره میمالید

غیر قابل باور، اینا زیاده تو جامعه

خیانت بله زیاده ولی داستان فیلم کجاش قابل باوره؟ که همزمان تو یه هتل یه رستوران برن و ....😵‍💫

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

آخه اصلا خنده دار نبود کدوم سکانس فیلم خنده داشت من نمیدونممن که همش اینطور بودم موقع دیدنش آدمی هم ...

نمیدونم من که خندیدم باهاش 

ولی خدایی کسی که بخاد کج بره میره کسیم نخاد نمیره 

تگزاسم خوب بود ولی بخای اونم مورد نقد قراربدی کلی اسم مواد مخدر اومد توفیلم که من توعمرم یبارم نشنیده بودم هرفیلمی یه نکات منفی داره عزیزم نمیشه که ندید من میبینم میگذرم تاثیر خاصی نداره فقط ازلحاظ روحیه برام اثردارن مثلا غمگین ببینم تامدتهامریض میشم طنزم ببینم روحیم تاچندروز خوبه ولی مثلا نمیام خیانتو ببخشم توزندگی واقعی تو موارد مهم زندگی نمیشه که ازفیلم تاثیر گرفت 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
فقط خیانت رو عادی سازی کردو حتی نشون داد که زن باید خیانتو ببخشه و بمونه تو اون زندگی خیلی بد بود که ...

اون کامنتت ریپلای نشد

وای، طنزه طنز

فیلمهای طنز و ژانر وحشت رو نباید جدی گرفت

و همش دنبال چرا، اگر و اما و... قابل باور پذیر بودن باشی

به خدا حقیقت جامعه همینه عادی سازی چیههمین اینستا کافیه

اره عزیزم راست میگین اصلا چراراه دوری بریم همین نینی سایتم قبح خیلی از کارا ریخته شده اینجوری باید کلاهمه چیو ببوسیم بذاریم کنار .

اره عزیزم راست میگین اصلا چراراه دوری بریم همین نینی سایتم قبح خیلی از کارا ریخته شده اینجوری باید ک ...

همین نی نی یایت دخترا و زنها 80درصد فقط در مورد دوست پسر و رابطه حنسی تاپیک میزنن

زنها که ماشالله رختخوابهاشون پهنه تو سایت

توضیح کامل رابطه و زمان و تعداد در روز رو کامل شرح میدن

ماکه نمیگیم نیست ولی همه جامعه هم این نیست همش شوخی ها و طعنه های مبتذل و‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 

باشه هم عادی سازی تو محصولات مثلا فرهنگی خیلی اشتباهه

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

درست میگین ولی من اینقد از فیلم بدم اومد که یکم دیدم بقیش رو دلم نخواست ببینم و پاشدم رفتم  ،میگم اینا تلخه ، درده،خنده دار نیست که طنزش میکنن ،البته اونا براشون مردم اهمیتی نداره فقط میخوان پول دربیارن