2777
2789
عنوان

فیلم هتل یک ابتذال فرهنگی کامل

| مشاهده متن کامل بحث + 1540 بازدید | 45 پست
فقط خیانت رو عادی سازی کردو حتی نشون داد که زن باید خیانتو ببخشه و بمونه تو اون زندگی خیلی بد بود که ...

چیزی که تو نی نی سایت زیاده

امید، بهترین سرمایه ی زندگی است.

از وقتی ک من خاطرم هست فیلمای ایرانی همینه 

سمبلشم شریفی نیاست ک توی فیلمای دهه های قبل این زحمتو متقبل میشد 🤨🤨

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ندیدم طنز نیست مگه؟

من تو کل یه ساعت و نیم فیلم دو ثانیه هم خندم نگرفت

حیف پول نت که واسه این رفت

حال روحیم خوب نیست...باهم بحث نکنید .... زبونم تند و تلخه... بد جوابتون میدم ناراحت میشید...دیگه هیچی خوش حالم نمیکنه...وعده آینده به من ندید...مثلا نگید ان شالله تو هم یه روزی به این شرایط بررسی خدا بهت خونه ماشین میده....چرا از اینده نامعلوم صحبت میکنید؟از زمانیکه معلوم نیست ایا اتفاق بیفته یا نیفته...مخاطبتونو احمق فرض نکنید...با این حرفات فقط سرم شیره میمالید

چیزی که تو نی نی سایت زیاده

بله اینجا هم جدا از کاربرای عاقل یه دسته هستن که تصمیم اشتباه میگیرن و برای خودشون ارزش قائل نمیشن تو اون زندگی می‌مونن

انقدری که تو این سایت خیانت میبینم واقعا تو آشنا و فامیل و دادگاه ندیدم .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

با بچه نمیشه دید؟

نه بابا صحنه دارنیست که طنزه موضوعش هم اینه طرف قبلا زن داشت بعدجداشده ازدواج مجدد کرده و بنابه دلایلی ارتباط داره با قبلی 

یکیشونم زن داره میخاد یکی دیگه رو صیغه کنه در قالب طنز بازیش کردن

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

یعنی یه طنز از این واقعیتی که در جامعه هست بدتر و بد اموزتره

یا شماها خبر ندارین و غافلین مملکت چه خبره

حالت از این به هم نمیخوره👇🏻

https://www.aparat.com/v/7t0OF

البته کاملش فقط تو فیس بوک و توئیتر هستش

که حاج اقا میگن: 90 درصد مشتریهای این مکانها مردان متاهل هستن😑😐

و کاملا اسلامی و شرعی این مکانها داره سرویس میده به مردا😊

کلاهمون رو بندازیم بالاتر

چرا دیدی؟ قبلش موضوعش رو نخونده بودین؟

موضوعش بد نبود

بازیشون بد بود 

کلا حیف پول واسه این فیلم که خرج کردن

حال روحیم خوب نیست...باهم بحث نکنید .... زبونم تند و تلخه... بد جوابتون میدم ناراحت میشید...دیگه هیچی خوش حالم نمیکنه...وعده آینده به من ندید...مثلا نگید ان شالله تو هم یه روزی به این شرایط بررسی خدا بهت خونه ماشین میده....چرا از اینده نامعلوم صحبت میکنید؟از زمانیکه معلوم نیست ایا اتفاق بیفته یا نیفته...مخاطبتونو احمق فرض نکنید...با این حرفات فقط سرم شیره میمالید

بابا یه فیلم طنزه دیگه بخدا اونقد حالم بد بود بعدازمدتها اون فیلم اونقد خندوند منو که حال روحیک کلا ...

بچه کودک یا نوجوون داری؟اگه داشتی بی تفاوت نمیبودی

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️