2777
2789

هر ویژگی و قانونی که خودت داری برای زندگیت حتما نظرش رو بپرس اما یجوری نپرسی که جوابو تو دهنش بزاری

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وافعا بهش بگو اشغال ها را ساعت 9 ببره بزار، سر کوچه. به نظر من مهم ترین سواله، که مطمعن باشی ابن کار را انجام بدی، بعد هم از اخلاق و رفتارش بپرس، خسیس نباشه، بد دل نباشه، دنبال حرف نباشه، خیانت نکنه، با خدا باشه، برات تا میتونه خرج کنه 

مثلا در مورد خط قرمزهاش اینجوری اصول عقایدش رو متوجه میشی

در مورد اینکه همسر ایده آل از نظر اون آقا چه مشخصاتی داره

چه توقعاتی از همسر آینده داره

چیا بنظرش مهم هست و نمیشه تو زندگی مشترک ازش چشم پوشی کرد

چه اهدافی داره

اهل سفر و تفریح هست چه میزان

اوقات فراغت چه میکنه

حدود ارتباط با دیگران

حدود رفت و آمد با اقوام

و هزاران سوال دیگه

ببین چیا برای خودت مهمه اونا رو بپرس جانم

پروانه پشت پیله اش حس کرد راهی هست و رفت شاید به راه بسته هم باید امیدی بست و رفت

منم یه خواستگار دارم قراره بیاد حضوری حرف بزنیم. اولین کسیه که میخواد حضوری بیاد خونمون . منم خیلی استرس دارم 

نمیدونم چی بپرسم ...

مشکل دیگه اینه که من میترسم از ازدواج ولی در عین حال دوست دارم ازدواج کنم :/

همین الان تاپیک خیانت و اینا تو سایت دیدم خیلی نگرانم :(

اگه خودت آدم مذهبی هستی در مورد اینکه چقدر افکار مذهبی همسر آینده و خانوادش برات مهمه بپرس اینجوری با جوابی که میده متوجه میشی خودش مذهبی هست یا نه

بپرس در آینده تصمیم داره با خانواده زندگی کنه یا مسکن مستقل تهیه میکنه

چقدر تو مسائل مهم زندگیش اهل مشورت هست

در صورت بروز مشکل با همسر بنظرش چطور باید مسئله رو حل کرد جوابی که میده خیلی خیلی مسائل مهمی رو برات روشن میکنه

پروانه پشت پیله اش حس کرد راهی هست و رفت شاید به راه بسته هم باید امیدی بست و رفت