2777
2789
عنوان

مبینا نعمت زاده

5742 بازدید | 118 پست

واقعا چرا همتون دارین میسوزین؟!

ک چرا گفته من میخوام پزشکی بخونم؟!

خب بخونه این خانم نخونه جا واس همه شما باز میشه؟!

فشار کنکور رو شماس رو اون نیس الان بحثتون اینه؟

شما فقط فشار کنکور رو تونه

اما این خانوم چی؟؟؟

میدونین چه چیز هاییو تحمل کرده؟؟

حتی همین الان بخاطر این جوی ک راه افتاده میدونین ۱۰۰برابر فشار اون کنکور شما رو داره تجربه میکنه

خجالت بکشین یهو دیدین ادم زد ب سیم آخر از این همه تنش ایجاد شده خودکشی کرد اون موقع خیالتون راحت میشه؟عقده ای های حسود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافقم.

تلاش کرد رسید این وسط شما چرا میسوزید

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

وا مردم اعتراض نکنن به بی عدالتی که مبادا کسی خودکشی نکنه؟؟ چه چیزا میگید 

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

وا مردم اعتراض نکنن به بی عدالتی که مبادا کسی خودکشی نکنه؟؟ چه چیزا میگید

اعتراض چی؟؟ب چ حقی؟؟این خانوم زحمت کششیده واس کشورش افتخار مدل اورده تو جهان بقیه ک دارن خودشونو میکشن چیکار کردن؟؟بگو

سلام مبینا جون خوبی؟😂 

هر چقدر تلاش کرده نتیجشو‌دیده مدال المپیک و چند میلیارد پول گرفته این که انتظار پزشکی داره ناعدالتیه 

پس اونی هم که پزشکی قبول شده میتونه بگه من کلی درس خوندم کلی فشار روم بوده پزشکی قبول شدم باید بهم مدال المپیک هم بدین

بحث این نیست وگرنه مدال و هنرش خیلی برامون با ارزشه بحث اینه که ورزش و پزشکی چه ربطی به هم دارن  

امروز داشتم برای بابام تعریف میکردم سر ناهار 

گفت این پس فردا همون میشه که میزنه مردمو میکشه 

مگه غیر اینه ؟

نمیشه خانم دروس پزشکی سخت تر از این حرفاس 

هم المپیک بخواد جلو ببره هم پزشک شه 

هم خدا رو میخواد هم خرما 

پس کسایی که بخاطر درس از ورزش علاقشون دست کشیدن چی ؟

این دختر خودش راه خودشو انتخاب کرد و اون هم ورزشه 

مگر اینکه بره کنکور بده بصورت عادلانه قبول بشه 

شمام الکی فاز روشن فکری برداشتین

شما بشین بزنن تو سرت. هر ناحقی ای هم دیدی خودتو بزن به ندیدن.

حقتونو برین از کسایی ک واقعا حقتونو خوردن بگیرین 

همه عالم ادم گیر دادین ب این دختره چون دستتون ب اصل کاریا نمیرسه

بحث این نیست وگرنه مدال و هنرش خیلی برامون با ارزشه بحث اینه که ورزش و پزشکی چه ربطی به هم دارن امر ...

اگر مثلا میخواست تربیت بدنی بره با کمال میل اتفاقا خواسته خوبی داشت ولی ...