2821
2789

از نظر خشکی محیطش میگم☹️

چطور وارد بازار کار شدید اموزش حسابداری رفتید؟

داتشگاه چیزی یاد گرفتید؟

کاراموزی رفتید؟

دوست دارید شغلتونو؟

به نظرتون نیاز هست عاشق حسابداری باشی تا بتونی پول در بیاری؟صادقانه🥲💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سر هر کاری بری عشقشم پیدا میکنی

جدی؟بدون اموزش رفتم کاراموزی انقدر دلمو شکوند گفت من چیزی یادت نمیدم وظیم نیستو اینا💔☹️

یا یه جا مخصوص کاراموزا بود رفتم محیط خشک خشک بود

الانم چیزی فعلا بلد نیستم

ممکنه به خاطر این باشه که میترسم از این کار؟

جدی؟بدون اموزش رفتم کاراموزی انقدر دلمو شکوند گفت من چیزی یادت نمیدم وظیم نیستو اینا💔☹️یا یه جا مخص ...

اره بابا کلا آدم وقتی صد در صد بلد نیست استرس میگیره کلا زده میشه

من حسابداری نخوندم ولی تجربه ام این بوده مستقیما از سوپروایزت نخواه بهت بده چون نمیده، میترسه جاش رو بگیری

خودت رو بالاتر از حدی که هستی پرزنت کن بعد خودت دیگه از بقیه یاد بگیر، زیاد سوال بپرس و یه جوری وانمود کن که بیشتر از چیزی که سطح الانته بلدی

تو جاهای مخصوص کارآموزا هم چیز خاصی یادت نمیدن فقط پول میگیرن سعی کن بری تو محیط اصلی کار حتی با شغل رده پایین تر و درآمد پایین تر، راحت تر بگم بزار ازت حمالی بکشن ولی کار رو ازشون یاد بگیر

اره بابا کلا آدم وقتی صد در صد بلد نیست استرس میگیره کلا زده میشهمن حسابداری نخوندم ولی تجربه ام این ...

بهتر نیست برم فنی حرفه ای اموزش ببینم خودمو با یک سال کاراموزی اذیت نکنم اونم بدون حقوق و تو سری خوردن؟

بعد کار از کجا باید پیدا کنم(رو دیوار اصلا حساب نمیکنم)

بهتر نیست برم فنی حرفه ای اموزش ببینم خودمو با یک سال کاراموزی اذیت نکنم اونم بدون حقوق و تو سری خور ...

والا میگم من حسابداری رو نمیدونم چون رشته خودم نیست ولی دوره نیازه صد در صد باید یه بیسی داشته باشی

بعد اون باید خودت رو مجبور کنی اون محیط تو سری خوردن رو بپذیری اگه پیشرفت میخوای یعنی فراری ازش نیست، دوره هم خودت رو با وسواسش خفه نکن صد تا دوره ببینی یه سال کامل وقتت رو بزاری در حد نیاز و بیس برو بعدش برو عملی یاد بگیر

البته بازم این تجربه منه چون خودم خیلی از محیط بدون اشراف صد در صدی میترسیدم خیلی دوره و هزینه کردم تهش دیدم راه فراری نیست باید تو محیط قرار بگیری و اشتباه کنی

اره بابا کلا آدم وقتی صد در صد بلد نیست استرس میگیره کلا زده میشهمن حسابداری نخوندم ولی تجربه ام این ...

و اینکه هر شرکتی نرم افزار خودشو داره من فوقش با سه تا نرم افزار یاد بگیرم اگه جایی با نرم افزاری که من بلد نیستم کار کنن بخوام استخدام شم اول با نرم افزارشون یادم میدن؟

و اینکه هر شرکتی نرم افزار خودشو داره من فوقش با سه تا نرم افزار یاد بگیرم اگه جایی با نرم افزاری که ...

تو شرایط الان یکم اوضاع فرق داره بخاطر تعدیل نیرو ولی معمولا اره وقتی استخدام میکنن قاعدتاً بهت یاد میدن و اشکالاتت رو میگیرن، الان ولی تا جایی که دیدم مدیر مالی هارو هم تعدیل کردند یکم متفاوته

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز