2777
2789
من التهاب داشتم دکتر معاینه کرد گفت عفونت داری و دارو داد الان اوکیم.رحم هم‌گفت فیبراتور هست ولی الا ...

اگه بچه میخوای زودتر بیار ، من جای تو باشم میارم البته من دو تا بچه دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ک دوس داریم ولی شرایطشو نداریم هنوز.‌شما چند سالته؟؟ من ۲۵ سالمه

ببین مال من از وقتی کوچیکتر شد پریودام کمتر شد من بچه دارم ولی میترسم پریودام خدای نکرده دیگه اتفاق نیوفته من سی و پنج سالمه ، تخمدانای من ۳/۵*۱۸ و ۳*۱۴ بود

ببین مال من از وقتی کوچیکتر شد پریودام کمتر شد من بچه دارم ولی میترسم پریودام خدای نکرده دیگه اتفاق ...

خدا بچه هاتو حفظ کنه عزیزم. ایشالا ک‌چیزی نیست ولی برو ی متخصص خوب که خیالت راحت بشه از نگرانی در بیای 

بچه ک دوس داریم ولی شرایطشو نداریم هنوز.‌شما چند سالته؟؟ من ۲۵ سالمه

من اولین بچم رو همسن تو بودم اوردم خب خیلی بهتر بود و راحتتر ، سن بره بالا دیر بچه دار میشه ادم ، دو تا پشت هم بیار

من اولین بچم رو همسن تو بودم اوردم خب خیلی بهتر بود و راحتتر ، سن بره بالا دیر بچه دار میشه ادم ، دو ...

اره همه بهم‌میگن بیار . همش یکساله ازدواج کردیم شوهرم هم خیلی بچه دوس داره ولی واقعا با این شرایط اقتصادی می‌ترسیم بیاریم

اره همه بهم‌میگن بیار . همش یکساله ازدواج کردیم شوهرم هم خیلی بچه دوس داره ولی واقعا با این شرایط اق ...

اگه بچه میخوای که حتما تو سن شما بهترین بچه ها از نظر هوش و سلامت بدنیا میان زیر بیست و هفت خوبه ، ولی اگه کلا بچه نمیخوای داستان فرق میکنه ، ولی زود بهتره من تجربه کردم که میگم من بچه کوچیکم هفت ماهشه

اگه بچه میخوای که حتما تو سن شما بهترین بچه ها از نظر هوش و سلامت بدنیا میان زیر بیست و هفت خوبه ، و ...

اره درسته واقعا‌ . نه بچه میخوایم ولی یکم‌ نگرانیم.توکل بر خدا انشالله که شرایط درست میشه بچه دار میشم‌منم 😍