2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جادوی گریم

بابا اصلا کلا خانوادکی تغبیرو کردن باباهه رو نگاه پیر و کچل بوده کادره مانتویی خودش فکش جلو سیاه بعد هوری تو المپیک اینا رفتن ورزش یا دنبال شوهر بودن المپیک اینجوری به خودشون رسیدن

میشه برای روح‌پدر بزرگ و مادر بزرگم صلوات بفرستید ممنون

باسن مبینا خانم خیلی گنده شددیگه

چرا باسنشو ندیدم اما حس میکنم قبلا با همه زشت بودنش چهره دخترونه داشته الان زنونه شده

[QUOTE=349710164]نمی‌دونم چطوری ولی خوشبحالش خیلی خوشگله😍😂[/QUOTتو المپیک اره ولی تو عکس قبلش نه واقعا نکاهش کن حتی چهره بچه ها گوگولیه اما این اصلا ناز نبوده

بابا اصلا کلا خانوادکی تغبیرو کردن باباهه رو نگاه پیر و کچل بوده کادره مانتویی خودش فکش جلو سیاه بعد ...

پول معجزه میکنه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
[QUOTE=349710164]نمی‌دونم چطوری ولی خوشبحالش خیلی خوشگله😍😂[/QUOTتو المپیک اره ولی تو عکس قبلش نه و ...

من همه عکساشو دیدم خوشگله والا🙁

و اینکه انسان هرچی بزرگتر میشه خوشگلتر میشه دیگه😁هممون وقتی بچه بودیم مثلاً ۷،۸ ساله شبیه میمون بودیم😂 مخصوصاً خود من🤣

مامانش مانتویی بوده چادری شده خودش سیاه بوده سفید شده باباش پیر بوده جوون شده

ایت فکس اونا نیست بعدشم خواهر من تا قبل بلوغ سبزه ی تند بود تقریبا مثل آفریقایی ها پریود شد رنگش کم کم روشن شد الان سفیده بعضیا اینجورین ژنتیکشون روشن باشه بعد بلوغ روشن میشن