2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین یه سوال حیثیتی دارم

319 بازدید | 22 پست

بچه ها من اگه برم یه مجلسی و میزبان از مجلسش فیلم بگیره و منم توی فیلمش باشم مسئولیت این فیلم با کیه؟ آیا میتونم از میزبان شاکی باشم که مثلا چرا فیلمی که من توش هستم توی اینستاگرامت پست کردی؟ 

جریان از این قراره که من یه مجلسی گرفتم و وسط مجلس به مهمونا گفتم بیاین یه چالش اجرا کنیم با فلان ژست فیلم بگیریم 

یه نفر بدون اینکه من بفهمم به فیلمبردار که داداش من بوده گفته من نمیام نمیخوام دیده بشم و البته بارها سر این موضوع شوخی کرده که من معلمم و نمیخوام فیلمم دیده بشه داداشمم گفته باشه سانسورش میکنیم چهره ی تورو اونم اکمده تو چالش 

من نمیدونستم طرف این حرفو جدی گفته چون اصلا نیومد به من بگه آقا فیلم منو نذار قبلا هم آدم حساس و محافظه کاری نبوده. منم فیلمو پست کردم تو صفحه ی شخصیم حالا اومده میگه من جدی گفته بودم نمیخوام دیده بشم چرا منو سانسور نکردی و پست کردی من نمیدونستم میخوای پست کنی

منم میگم اولا اگر اینقدر حساسی اصلا نباید میومدی تو فیلم دوما باید به خود من جدی میگفتی نه اینکه به داداشم بگی یا صد بارم در موردش شوخی کنی الان مسیولیتش با خودته نه من.

حق با کیه بچه ها؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوستم اینجوری کرد ولی من عکس رو حذف کردم از اینستام، چاره ای نبود راضی نبود دیگه

شماهم اگه میشه سانسورش کمی سانسور کن بعد فیلم رو بذار

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
خب من باشم نمیرم تو فیلم اگرم نخوام به طرف پیام میدم فیلم منو استوری و پست نکن ....حق با شماس

منم همینو میگم 

میشه من برم تو مهمونی طرف برم جلو دوربینش بعد بگم‌منو سانسور کن؟ شاید اصلا طرف بلد نیس سانسور کنه

حق متاسفانه با ایشونه چون اگه ایشون شکایت کنند قانون به این چیزها کاری نداره و شما بدلیل عدم رضایت ف ...

فکر نمیکنم 

قانون اصلا کاری نداره که طرف به من گفته یا نه 

اون اگه نمیخواست نباید میومد تو فیلم 

من که بی هوا ازش فیلم نگرفتم! اعلام کردم میخوام فیلم بگیرم هرکی مایله بیاد

منم دوستم اینجوری کرد ولی من عکس رو حذف کردم از اینستام، چاره ای نبود راضی نبود دیگهشماهم اگه میشه س ...

دیگه پست کردم رفته 

یک هفته هم بعد مراسم پست کردم یعنی طرف حتی وقت داشت بیاد به من بگه 

همونطور که یه مهمون دیگه م گفت از من فیلمی پست نکن و چنتا مهمونم اصلا وارد فیلم نشدن

کار شما غیر قانونیه ،حریم مهمان باید حفظ بشه، فیلم حذف کن تا شر نشده ،دیگه ام از کسی فیلم نگیرید خود ...

عزیزم دزدکی فیلم نگرفتما 

اعلام‌ کردم میخوام فیلم بگیرم هرکی میخواد بیاد

خب برادرتون وشما باید سرقولی که بهش دادین میموندین یه استیکر میزاشتی رو صورتش دلخوری پیش نمیومد

من قولی ندادم من اصلا در جریان نبودم طرف اصلا به من نگفته بود چیزی