2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین یه سوال حیثیتی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 22 پست
فکر نمیکنم قانون اصلا کاری نداره که طرف به من گفته یا نه اون اگه نمیخواست نباید میومد تو فیلم من که ...

عزیزم وقتی بگه من گفتم و قسم بخوره شما هم باید قسم بخورید و حداقل اگه شما محکوم نشید قطعا برادرتون محکوم میشه به جای اینکه کار به اینجا بکشه با صحبت کردن با خود فرد راضیش کنید و گرنه باز هم میگم در بهترین حالت مجبور میشید پست رو حذف کنید

وقتی به داداشت گفته اونم چهرشو سانسور نکرده حق با مهمونته

با شوخی گفته بوده اصلا کسی فکر نکرد جدی میگه چون قبلا هم چنین حساسیت هایی ازش ندیده بودیم 

و اینکه شاید داداش منم یادش رفته شاید اصلا بدجنسی کرده 

اون باید از خودش مراقبت میکرد یا اصلا نمیومد یا جدی به من میگفت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم وقتی بگه من گفتم و قسم بخوره شما هم باید قسم بخورید و حداقل اگه شما محکوم نشید قطعا برادرتون م ...

حالا که کار اصلا به شکایت اینا نمیکشه ولی من میگم وقتی کسی حساسه نباید بیاد جلو دوربین 

اومدیم اصلا گوشی من گم شد فیلم پخش شد اون موقع کی مقصره؟

با شوخی گفته بوده اصلا کسی فکر نکرد جدی میگه چون قبلا هم چنین حساسیت هایی ازش ندیده بودیم و اینکه شا ...

چ شوخی چ جدی وقتی کسی همچین چیزی رو میگه باید بهش اهمیت داده بشه خودتونم اول تاپیک گفتین که قبلا گفته بود نمیخواد دیده بشه

در هر صورت کار برادرتون اشتباه بوده و دنبال توجیح نباشین. مگه چند نفر تو  ی مهمونی میان میگن فیلم ما رو نگیر؟

منطقی ترین راه اینه پاک کنی فیلمو و اگه خیلی دلت میخواد باشه تو صفحت چهره اون شخصو با استیکر بپوشون

با خویشتنم خوش است زین پس، من و من

منم همینو میگم میشه من برم تو مهمونی طرف برم جلو دوربینش بعد بگم‌منو سانسور کن؟ شاید اصلا طرف بلد نی ...

دقیقا حق با شماست البته نظر شخصیمه من ب بلوغ فکری و عقلی رسیدم و اگه نخوام کسی ازم فیلم بگیره میشینم کنار .دیگه به زور ک نمیبرنم تو فیلم یا فیلم یواشکی ک نبوده

دیگه پست کردم رفته یک هفته هم بعد مراسم پست کردم یعنی طرف حتی وقت داشت بیاد به من بگه همونطور که یه ...

خب این درس عبرت میشه ک دیگه تو مهمونی دیگران مراقب خودش باشه اگه کاری رو دوست نداره انجام نده نه اینکه تو کل فیلم حاضر بوده..

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
فکر نمیکنم قانون اصلا کاری نداره که طرف به من گفته یا نه اون اگه نمیخواست نباید میومد تو فیلم من که ...

ولی نگفتی که بعدا فیلم و میخوای تو اینستا پست کنی درسته؟ 

اگر بخواد شکایت کنه با طرح همین موضوع میتونه محکومت کنه 

بهتر فیلم و حذف کنی ادیت کنی دوباره پست کنی