تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خوبه که، پیرا پرستاری اینا رو حتما میاری دولتی فکرکنم
تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
سال اولی یا دوم؟ اگر بشه یه سال دیگه هم بمونی میاری
سال اول اینم به لطف نهایی ها اوردم کنکور بد داده بودم
پس حتما بمون، من خودم موندم، اگر نهایی هات خوب شده فقط یازدهم رو ترمیم بزن با تمرکز روی کنکور و حتما میاری، اصلا به تعهدی فکر نکن، یه سال پشت موندن بهتر از ده سال تعهده