منم همینطوری بودم ده ساله ازدواج کردیم موزر مارکفیلیپس جدیدترین مدلشو، ساعت مارک کفش چرم دست دوز ، گوشی ، کت برند یه شلوار پارچه ای ترکخریدم فقط ۴۵۰۰ و … کادوهای اینجوری خریدم وجشنا و سورپرایزای عالی ولی از یه جایی به بعد انگار جامون عوض شد انگار باورش شده بود حقشه مدام کادوهای خوببگیره و جبران نکنه اینروزا خیلی احساس سرخوردگی میکنم میرم پیش تراپیست کلی دعوام کرد که چرا اینکاراروکردی و خیلی چراهای دیگه بنظرم حتما مشاوره برو زوج درمانگر فقط برای منه به مشکلخورده نیست برای شمای بی تجربه اتفاقا خیلی واجب تره جلوی خیلی از اشتباهاتون میگیره
یه خواهر بزرگتر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه خواهر بزرگتر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!