2777
2789
عنوان

بچه همسایمون بدنیا اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 4591 بازدید | 213 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه نکته دیگه در خصوص افزایش مهاجرت افغانستانی ها و موندگاریشون ادمهای ثروتمند ایرانی خودمون هستن یا کسایی که تولیدی دارن 

مثلا طرف تو کارخونه اش کارگر اتباع استخدام میکنه چون حقوق کمتر و بدون بیمه 

کارگر غیرقانونی استخدام میکنه که اگر حقش رو نده اونم نتونه شکایت کنه...

ببینید متاسفانه ما خودمون هم داریم با حرص و طمع به این قضیه دامن میزنیم... 

خب حق طرف رو نمیدیم بعد اونم دستش جایی بند نیست و به همین ترتیب عقده حقارت خشم و عدم کرامت باعث بزه های اجتماعی میشه 

ی نفرتوی همین نی نی سایت چندروزپیش گفت ی سرلیدارافغانی داشتن انقدرخوب بوده همش چشم میگفته چشم پاک بو ...

ذاتشون اینه .اصلا چرا باید نترسید ؟ چقد جوانای رشید رو کشتن چقد تجاوز .قتل .جنایت.همین هفته قبل کارگر افغانی تمام هستی و نیستی یه تولیدیو جارو کرد و رفت.چرا چون صاحبش اعتماد کرده بود همه رو داده بود دستش 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

بچه ها به هرحال اگر نگران دوفردای بچه های خودتون هستین به جای هرجور بحث و درگیری  کارزار رو امصا کنین روی تلفن وزارت اطلاعات قسمت درخواست مردمی پیام صوتی بذارین بهشون کار و خونه ندین و ازشون چیزی نخرین و اگه تومحلتون افغانی هست زنگ بزنین صدوده و درخواست بررسی مدارک بدین اگه غیربانونی باشن صاحبخونه یه جریمه سنگین میشه اونام رد مرز میشن 

این حق قانونی ماست که مهاجر غیرقانونی نخوایم 

مدافعینشونم دفاع کنن تا روریکه لگدشو بخورن 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

یه نکته دیگه در خصوص افزایش مهاجرت افغانستانی ها و موندگاریشون ادمهای ثروتمند ایرانی خودمون هستن یا ...

هرکس افغانی استخدام کنه بی شرفه

وزن شروع ۸۰ وزن فعلی ۷۷ وزن هدف ۶۵.
با بد شدن اوضاع اقتصادی ایران خیلی‌هاشون میان ایران تا از ترکیه برن اروپا ولی گیر میکنن یعنی خودشونم ...

هررری پ چرا یانجا موندی 

خوب بلدید خودتون ایرانی جا بزنید 

برید ور همون طالبان که مرداتون فرار کردن و زناون دو دستی گذاشتن برای طالبان و سوار بال هواپیما شدن

هرکس دفاع کنه افغانی 🤣شک نکن

بله من عین روز برام روشنه قبلا فکر میکردم یه سری وطن فروشن ولی الان مطمئن شدم ۹۹ درصدشون افغانین،تو یه تاپیکی اومدن بحث تورک و کوردارو کشیدن وسط که اینا اگه افغانی راه نمیدن دنبال تجزیه و فلانن وقتی من گفتم تورکا و کوردا غیرت دارن چون تهش ایرانی حسابی میشن و کسی واسه کشورش بد نمیخواد شروع کردن فحش دادن و خودشون نشون دادن اونجا فهمیدم اینا تاپیکارو به حاشیه میبرن و از ایرانی بد میگن که بین ماها تفرقه بندازن

هرکس افغانی استخدام کنه بی شرفه

افرین بیا برو لواسون ک ثروتمند هستن خیلیا

یا برو جمهوری 

یا برو شهر ری ببین چرا بخاطر قانون دور زدن حاضرن افغانستانی غیرقانونی استخدام کنن بجای اینکه آمارش رو بدن تا بگیرنشون

پس ایراد ب خودمون هم وارده

خب خب خب

من که شیرازی هستم بارها هم گفتم مخالف تعداد رو به افزایش‌شون هستم

اما برید ببینید خودتون چقدر توهین کردین

من که شیرازی هستم اما اگه طبق حرف شما هم افغانی باشم یک افغانی با اصالت و با ادبم

ریپ بزنی و تایپ کنی خودتو خسته کردی من به این تاپیک کاری نذارم

بقیه تاپیک امم بازه

اگه میخواین بیاین اونجا ادب و اصالتتون رو نشون بدین