2777
2789
عنوان

جریان مبینا و پزشکی دانشگاه تهران

1168 بازدید | 93 پست

چرا انقدر حسادت میکنید؟

طرف پوستش کنده شده واسه کشورش افتخار کسب کرده بعد میگید ن حقش نیست؟

ی جوری مدال المپیک رو بی ارزش میکنید ادم پشماش میریزه

اقا از فردا هر کی مدال المپیک بیاره مستقیم پزشکی 

پاشید ببینم خودتون بچه هاتون میتونید بیارید یا ن 

پاشید 

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا پزشکی چیز خاصی نیست من یک میشناسنم راحت آورد تازه اصلا رشتش تجربی نبود تطبیق داد

عه چ جالب منم میشناسم😂🙄

https://abzarek.ir/service-p/msg/2252275                             بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

هرچی ایناهم ازخیلی ازچیز های دیگه زدن تا کنکور قبول بشن قرار نیست که مدال اورده بره پزشکی من خودم فیزیوتراپم دیگه ازحسودی به من گذشته ولی بی انصافی

خدایا خودمو زندگیمو سپردم دستت خودت مواظبم باش

من خودم امسال کنکور تجربی دادم با این وضعیت داغون نمرات... شب بیداری هام، استرس هایی که کشیدم ... حالا سهمم فقط درحد یک پیراپزشکی ساده س؟ اگه به مداله ک‌من الان مدرک غریق نجاتی شنا دارم استانی هم اول شدم ولی سر این درسا ادامه ندادم

والا ماهم نمیگیم نباید بره دانشگاه.. چرا بره، ولی تربیت بدنی ، علوم ورزشی ، حتیی فرهنگیان رشته تربیت بدنی، ولی پزشکی خیلی زوره ، خیلی!!!! 

قضیه حسادت چیه؟

چی میزنید؟

اینهمه ما مدال آور داشتیم خداروشکر کی این جریانا بوده

بحث بحث بی عدالتیه دوست عزیز تو خواب خرگوشی نباش

شمام وقتی نتونستی حال و روز اون کنکوریای بدبختو درک کنی نیا اینجا لفظ بازی کن

برو پی دلخوشیات بابا اه

این اولین کامنتم بود امشب چون خیلی رو مخ حرف زدی و بی منطق

ریپ نزن نمیخونمت

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)

با وقاحت تمام ب اموزش پرورش گفته فرهنگیانو بدید ب عمتون😂

https://abzarek.ir/service-p/msg/2252275                             بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

ما ام درس خوندیم ورزش نکردیم اول سهمیه ایای مفت خور حالا ام هرکی جفتک میندازه. افتخار کشوره باشه قرار نیتس سو استفاده کنه از حق ۵۰۰ هزار نفر دانش آموز که نصف زندگیشونو گذاشتن درس خوندن