طرف پوستش کنده شده واسه کشورش افتخار کسب کرده بعد میگید ن حقش نیست؟
ی جوری مدال المپیک رو بی ارزش میکنید ادم پشماش میریزه
اقا از فردا هر کی مدال المپیک بیاره مستقیم پزشکی
پاشید ببینم خودتون بچه هاتون میتونید بیارید یا ن
پاشید
ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️
بماند ،نمیخوام لو برم ...اکانتم مدتها بود تععیق بود سر اینکه لو نرم 😅پزشکی میخونم تو یکی از دانشگاه ...
اوکی
جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد . بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠
والا ماهایی که نه درس خوندیم نه تو المپیک مدال آوردیم باید بریم بمیریم دیگه😕 چون نه خانواده نه جامعه مون ما رو قبول نداره، ولی خب من خودم این عزت نفس رو دارم که به خودم میگم شاید استعداد دیگه ای دارم که هنوز نتونستم کشفش کنم!
فکرشو بکن ۲۰۲۰ ماسک میزدی که زنده بمونی، کی چی؟ که برسی به این روزا؟!
بحث فقط این دختر نیست،بشه روال و قانون خیلی بده،کم کم قبلی ها که مدال گرفتن و بعدیها هم میخوان چنین کاری کنن،بعد کسایی که مسابقات دیگه هم شرکت می کنند هم متقاضی چنین کاری می شوند،مثلا طرف میگه من مدال طلا رباتیک جهانی گرفتم من هم کم از اون نبوده و.... خودش میشه یه دری برای یه عده زیادی