2777
2789
عنوان

تولدمونو خراب کردن بسشون نبود

580 بازدید | 51 پست

سلام شنبه گذشته تولد پسرم بود عمش!هم دعوت کرده بودیم چون پارسال دستمون خالی بود براش تولد نگرفتیم امسال براش تو رستوران جشن گرفتیم دخترعمش یسره دستش تو کیک بود بادکنکارو برمیداشت کادوهای پسرمو باز کرد اصلا یکاری کرد انگار تولد خودشه نه والدین بچه نه مادرشوهرم کاریش نداشتن هزینه که کردیم به کنار

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سره بچشون میگفت کیک میخوام نذاشت عکس بگیریم شمع کیک پسرمو فوت کرد تو همه عکسا هست انقدری که من با پسرم عکس ندارم هرچی میگفتیم عکس تکی خانوادگی هیچ کدوم به روی خودشون نمیاوردن

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"

اینا هیچی کیکو بریدیم رفت سر کادوها همرو باز کرد چرا واقعا حرفم که میزنم میگن تو حساسی بچس

یه سره بچشون میگفت کیک میخوام نذاشت عکس بگیریم شمع کیک پسرمو فوت کرد تو همه عکسا هست انقدری که من با ...

کیکو‌ برمیداشتی میبردی سر یه میز دیگه عکساتو‌ میگرفتی تموم ک شد برمیگشتی

دیگه تجربه شد اونارو دعوت نکنی

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

تولدش یه هفته فرق داره با پسرم الان همه عکسایی که مال تولد پسرم بودو دخترش هم تو عکساس گذاشته اینستا تولد دخترشو تبریک گفته عکسای پسرمم کات کرده که خودش مثلا تولد گرفته!

باید میرفتی به مادرش میگفتی جلوی بچه ات رو بگیر

گفتم گفت بسه دیگه چخبره انقدر عکس میگیری دوتا بگیر بسه تا من میرفتم مثلا غذا بگیرم میبرد بچشو کنار وسایلا و کادوهای ما عکس میگرفت

تولدش یه هفته فرق داره با پسرم الان همه عکسایی که مال تولد پسرم بودو دخترش هم تو عکساس گذاشته اینستا ...

کامل خوندم حق با شما بودم

منم بودم حرص می خوردم اما تجربه شد دیگه دعوتشون نکنی و قطعا بعد ها خودشون چراشو متوجه میشن 

خودتو آزار نده گذشت دیگه 

تولد پسر گلت مبارک