سلام شنبه گذشته تولد پسرم بود عمش!هم دعوت کرده بودیم چون پارسال دستمون خالی بود براش تولد نگرفتیم امسال براش تو رستوران جشن گرفتیم دخترعمش یسره دستش تو کیک بود بادکنکارو برمیداشت کادوهای پسرمو باز کرد اصلا یکاری کرد انگار تولد خودشه نه والدین بچه نه مادرشوهرم کاریش نداشتن هزینه که کردیم به کنار
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
عزیزم من تولد دخترم خواهر زادم همش دستش تو کیک بود و نشسته بود روی میز خواهرمم همش بهش میخندید واصلا بلندش نمیکرد!اصصصلا داغونم کرد با رفتار خودخواهانش حالا ماه بعد تولد دخترش بود مگه میذاشتن کسی نزدیکشون بشه من یه عکس خانوادگیم نتونستم بگیرم بغد تو تولد دخترش پسرمم بزور تو عکس راه میدادن!
باورت میشه از عصبانیت هر ۵ دقیقه میرفتم دستشویی آروم شم بیام چیزی نگم؟یبار رفتم اومدم دیدم کیکم برید ...
جدا از بحث عکسو بیتربیت بازیا 😀
هیچوقت خانواده خودت و شوهرت همزمان یه جا دعوت نکن معذب میشی
حالا بیخیال خودتو ناراحت نکن
منم برای مسئله ای امشب خیلی حرص خوردم که تا الان بیدارم بیا باهم فراموشش کنیم
بگو خوب شد اطرافیانمو بهتر شناختم
کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
درکتون میکنم ولی میتونستید ب خواهر یا برادر خودتون بگید نزار بچه ها بیان من تولد خواهر زاده ام این ک ...
آره ولی همه بچه ها هر سال یه تولد خوب دارن و آتلیه میرن ما هیچ سالی نتونستیم این کارو انجام بدیم کار تو خونه گرفتم صبح تا شب شب تا صبح کار کردم روزی ۴یا۵ ساعت خوابیدم که بچم خوشحال باشه
عزیزم اونجا هم خانه بازی داشت هم رستوران بود خودش با ذوق همرو دعوت کرد
عزیزممم
تولدش مبارکه باشه💖
کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
عکساراهم بزار اینستا تا ببینه بفهمهبعدم پرسید بگو عکسای تولدش خراب شده بود
اگه بگم ممکنه دعوا راه بندازه یبار با جاریم دعوا راه انداخت گفت برای من کاری نداره برم رو مخ داداشم طلاقت بده پرتت کنه خونه پدر مادرت اگه چیزی نمیگم بخاطر خانومیمه!
عزیزم من تولد دخترم خواهر زادم همش دستش تو کیک بود و نشسته بود روی میز خواهرمم همش بهش میخندید واصلا ...
میفهممت اینام همینن فقط فرقش این بود وقتی دو سال پیش تولد گرفتیم اصلا این کارا رو انجام نمیداد اون موقع خب از الان خیلی کوچیکتر بود اگرم کاری میکرد میگفتم بچس اما من خودمم بچه دارم و میدونم اگه بهش حرفی بزنم قبلش تذکر بدم کار بدی نمیکنه
جدا از بحث عکسو بیتربیت بازیا 😀هیچوقت خانواده خودت و شوهرت همزمان یه جا دعوت نکن معذب میشی حالا بیخ ...
من بجز پارسال هر سال تولد میگرفتم همم بودن مشکلی نبوده تا حالا اونا حقوقشون دو برابره ماس من اصلا مسافرت نمیرم گردش نمیرم یبار فقط برای دل بچم خواستم تو خانه بازی جشن بگیرم دلش خوش شه طفلک بخاطر اینکه قراربوده تولد بگیره با ذوق شاهنامه حفظ کرده بود تو فیلمش بخونه فرصت نشد یعنی نذاشتن