2777
2789

شاید عجیب باشه براتون اینو هیچوقت برای کسی تعریف نکردم ولی میخوام امشب بگم ببینم دلیلش چیه از هرکسی بدم میومد یا جلوش سوتی میدادم فوت کرد؟

داستان از بچگیم شروع میشه وقتی ۱۲ سالم بود شوهر عمم که پیر بود وقتی میرفتیم خونشون دست میورد روی کمرم جلو بقیه میگفت میخوام ماساژش بدم من حس بدی میگرفتم ازش متنفر بودم دقیقا چندماه بعد این قضیه تصادف وحشتناکی توی جاده کرد با اینکه ماشینش از این بادکنک ها که میان جلو صورت داشت فوت کرد! همون سال ها جلوی شوهر خواهرم یه حرف خیلی بد سوتی دادم که میخواستم آب شم برم توی زمین اونم بعد یک سال مواد کشید توی خواب فوت کرد! شوهر خالم با وضع نامناسبی اتفاقی توی خونه منو دید و بعد یک سال اونم از بالای دوطبقه خودکشی کرد... جلوی زن داییمم داشتم با تلفن با دوستم حرف میزدم حرف نامناسبی از دهنم پرید اونم بعد یه مدت به خاطر دخترش قرص خورد خودکشی کرد... یکی از فامیلای رلم وقتی با رلم با ماشین بیرون بودیم من تیپم زیاد خوب نبود مارو دید و مجبور شدم از ماشین پیاده شم احوالپرسی کنم و توی ذهنم موند همش خجالت میکشیدم میگفتم فلانی منو با اوضاع و تیپ بد دیده و خیلی با رلم صمیمی بود زن عموش بود همو بغل میکردن قربون صدقه هم میرفتن فقط یک بار به رلم گفتم ازش خوشم نمیاد این کاراتونو تموم کنید که اونم بعد مدتی خودکشی کرد خودشو دار زده چندماهه فوت شده دکتر ماما بود تا رلم با من آشناش کرد فوت کرد!! .... مادربزرگ من پیر بود و فلج پرستار گرفتیم واسش تنهایی زندگی میکرد یه پسر فامیل دور داشتیم مادر بزرگمو دوست داشت گاهی اوقات میومد سر میزد بهش و شب میموند منم بچه بودم پیش مادربزرگم بودم اون شب پسره منو از پشت بغل کرد میگفت اجی کوچولو بیا لالاکنیم اونم دو سه سال پیش به علت مریضی فوت شد کلا فکرم درگیر کسی که جلوش سوتی دادم و ازش خجالت کشیدم یا بدی بهم کرده میشد اون شخص فوت میشد!!! دوستان لطفا مسخره نکنید حرفامو جدی زدم خودم مو به تنم سیخ شده نگید چرا همش شوهر عمه و شوهرخاله و.... بوده. فقط فکرم خیلی درگیره خواستم با شما درمیون بزارم ببینم نظرتون چیه چرا اینجوریم اصلا هم بهشون فکر نمیکردم هیچوقتم نفرینشون نکردم ولی بعد مدتی خبر مرگشون میرسید چشمم شوره؟ چمه ؟ 

اگه از من بدت نمیاد یه نظربزارم

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نسل کشی راه انداختی

بنظرم بشین تو خونه با کسی رفت وآمد نکن جدی میگم

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بدبختا بد خاصیم بهت نکردن الیته اگه فردا نیفتم بمیرم😂

چرا همون کارشون یه حس بد بهم میداد بعد فراموششون میکردم حتی بهشون فکر هم نمیکردم خبر مرگشون میرسید

بچه ها گفتم مسخره نکنید.استغفرالله مگه چه قدرتی دارم که بخوام یکی بمیره😏

به بخودت تلقین نکن  یکیش که از مواد مرده 

یکیش تصادف کرده 

هرکدوم یه علتی داشته  مرگشون رسیده به شما ارتباطی نداره