آبی_چمنی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 812 عنوان کنکوریا بیاین 106 بازدید | 14 پست هر چند فکر نکنم کسی بیدار باشه..بچهها میدونین برای بدست اوردن تراز معادل پارسال که چه ترازی چه رتبهای داده چقدر بزاریم رو ترازمون؟ یه عدع میگن به علاوه۳۰۰؟ درسته؟ اگه درک نمیکنی حوصله ندارم توضیح بدم... اوکی هرچی تو میگی. 1403/05/25 | 02:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آبی_چمنی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 812 خب بد موقع تاپیک زدمخدافس😁 اگه درک نمیکنی حوصله ندارم توضیح بدم... اوکی هرچی تو میگی.
اردکی عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 6649 منم شنیدم ازمشاورا کاش اینجوری باشه ....این کاربری تعلیق داعم است..
ناپلئون_بناپارت عضویت: 1403/01/23 تعداد پست: 1424 ببین امسال واقعا واقعا چیزی قابل پیش بینی نیست فقط باید صبر کنی تا خود سنجش اعلام کنه
آبی_چمنی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 812 من بیدارم عه خوبهههچیزی میدونی؟ اگه درک نمیکنی حوصله ندارم توضیح بدم... اوکی هرچی تو میگی.
آبی_چمنی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 812 منم شنیدم ازمشاورا کاش اینجوری باشه ۳۰۰تا کمه اخههرو هر درسم دو نمره کشیدم بعد ترازم ۲۰۰تا از تراز پارسالم بیشتر شده :) اگه درک نمیکنی حوصله ندارم توضیح بدم... اوکی هرچی تو میگی.
اردکی عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 6649 ۳۰۰تا کمه اخههرو هر درسم دو نمره کشیدم بعد ترازم ۲۰۰تا از تراز پارسالم بیشتر شده :) من به 300,تام راضیم ....این کاربری تعلیق داعم است..
آبی_چمنی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 812 ببین امسال واقعا واقعا چیزی قابل پیش بینی نیست فقط باید صبر کنی تا خود سنجش اعلام کنه تا شهریور میمیرم از استرس اخه ترازم لب مرزه،دلم نمیخواد قبول نشم و پشت بمونم اگه درک نمیکنی حوصله ندارم توضیح بدم... اوکی هرچی تو میگی.
آبی_چمنی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 812 من به 300,تام راضیم خداوندا ۲۰۰تا بزار روش بکنش ۵۰۰ خیرشو ببینی اگه درک نمیکنی حوصله ندارم توضیح بدم... اوکی هرچی تو میگی.
ناپلئون_بناپارت عضویت: 1403/01/23 تعداد پست: 1424 تا شهریور میمیرم از استرس اخه ترازم لب مرزه،دلم نمیخواد قبول نشم و پشت بمونم الان تو هر جا تخمین بزنی و از هرکی هم بپرسی فرقی نمیکنه هیچکی اطمینان نداره از هیچیان شاء الله قبول میشی خودتو مشغول کنمن این مدت کل کارای خونه رو به عهده گرفتم که حواسم پرت شهیا میرم اینستا یا بیرون و ..
آبی_چمنی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 812 الان تو هر جا تخمین بزنی و از هرکی هم بپرسی فرقی نمیکنه هیچکی اطمینان نداره از هیچیان شاء الله قبول ... انقدر ذهنم درگیره که با هیچی حواسم پرت نمیشه...میخواستم زبان بخونم که هر کاری میکنم نمیتونم تمرکز کنم اگه درک نمیکنی حوصله ندارم توضیح بدم... اوکی هرچی تو میگی.
ناپلئون_بناپارت عضویت: 1403/01/23 تعداد پست: 1424 انقدر ذهنم درگیره که با هیچی حواسم پرت نمیشه...میخواستم زبان بخونم که هر کاری میکنم نمیتونم تمرکز کن ... چی بگم والا منم خیلی ذهنم درگیره اما با این کارا حداقل تا زمانی که دارم انجامشون میدم حواسم پرت میشهدیگه چیکار میشه کرد چاره ای که نیست
آبی_چمنی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 812 چی بگم والا منم خیلی ذهنم درگیره اما با این کارا حداقل تا زمانی که دارم انجامشون میدم حواسم پرت میشه ... درسته امیدوارم به چیزی که میخوای برسییی💙 اگه درک نمیکنی حوصله ندارم توضیح بدم... اوکی هرچی تو میگی.
ناپلئون_بناپارت عضویت: 1403/01/23 تعداد پست: 1424 درسته امیدوارم به چیزی که میخوای برسییی💙 خیلی ممنون عزیزم تو هم همینطور💗