الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیق بگم چی بخره؟ اره راست میگی باید بهش بگم من هی حرف نمیزنم منتظرم خودش بکنه.... اخه میگم اگه بلد ...
آره به مردا باید واضح و دقیق بگی چکار کنند من حتی دقیق میگم چه نوع بستنی از کجا بخره، ببین بلد بودنش هم برای خانواده خودش هست شاید اصلا خجالت بکشه میوه بخره برای مامانت، هر دفعه خودت بگو یه بار تست کن نگو اگه یاد گرفته بود که دیگه لازم نیست ولی من تا الان هر دفعه گفتم
اره با قلق و زبون خودش ک تبدیل نشه ب چالش ولی در کل باید بخوای سعی کن یجور رفتار کنی دوجانبه یاشه ینی یجور رفتارکن ک القا کنی بهش ک من همین نظرو درباره خونواده خودتم دارم هم خونه پدرشما زشته دست خالی هم خونه پدر من چون اون ک خونه باباش دست خالی نمیره لاقل فک کنه این موضوع باید یرا خونواده شمام باشه
من فکر میکنم اون فکر میکنه چون مثلا فلانجا اقاش پول کمکش کرده حق داره بخره برا اونا و من حق ندارم
مهم نیس اون چی فک میکنه مهم اینه متوجه خواسته و توقع تو و راضی کردنت بشه اگ بخوای اونجوری فک کنی خونواده شمام زحماتشون کشیدن بااین چیزام جبران نمیشه بعد اوایل گذری ازش بخواه یهویی از حالا هرسری رفتی نگو ولی کم کم جا بنداز