2777
2789
عنوان

ازدواج عاشقانه یا سنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 69 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

يعني براي چندسال ديگه؟به نظرم سنت خيلي كمه براي ازدواج…ازدواج با شوهر خوب واقعا خوبه ولي سختياي زندگ ...

نه بابا حداقللل ۲۰ بشم.

بعد من ی مدتیه نمیخوامش مادرش زنگ میزنه میگه هی دعوا میکنه اعصاب نداره چی چی گفتم خب چیکارش کنم نه خونه داره نه ماشین نه پول نه کار ابدی و تتو زیاد داره خودزنی لاته و نمازش سر وقته همیشه گفتم پس هی دوسم داره کافی نیست

تا ادمش نیاد ازدواج نمیکنم جدا شدن واقعااا سخته

الان مثا قديم نيست بگن ١٥سالش شده ترشيده

الان همه بالاي ٣٠حتي ازدواج ميكنن

ازدواج يعني كل عمر و ارزو وزندگيتو قراره باهاش بگذروني

شب و روز خواب و بيداري

پس خيلي مهمه شريكت خوب باشه

الان مثا قديم نيست بگن ١٥سالش شده ترشيدهالان همه بالاي ٣٠حتي ازدواج ميكننازدواج يعني كل عمر و ارزو و ...

تو رسم و رسوم ما میگن ۱۵ ساللللللللل دیگه ترشیده خودم اصلااااا خوشم از این فرهنگ نمیاد کم کم کم ۲۰ سال

دقيقا.دوست داشتن اصلا كافي نيستمرد بايدعرضه كار داشته باشه حمايت گر باشه صبور باشه

اینارو که داره ولی الان هیچیییی نداره از 0 هم شروع کنه بعد ۵۰ سال شاید ی خونه بخره اونم دیگه میشه مال بچه

الان سربازه

اینارو که داره ولی الان هیچیییی نداره از 0 هم شروع کنه بعد ۵۰ سال شاید ی خونه بخره اونم دیگه میشه ما ...

فكرخريد خونه فعلا نباش چون به حدي گرونيه خيلي سخت ميشه

ولي بايد بتونه يك زندگي معمولي رو مديريت كنه

فكرخريد خونه فعلا نباش چون به حدي گرونيه خيلي سخت ميشهولي بايد بتونه يك زندگي معمولي رو مديريت كنه

میتونه ولی از اول که باید کمی داشته باشی تا بتونی زندگی رو بچرخونی میگه تا آخر عمر وایمیسم و نمیزارم کسی بیاد خواستگاری گفتم بهتر