2777
2789
عنوان

ازدواج عاشقانه یا سنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 69 پست

فقط باید شانس بیاری طرفت انسان باشه آدم باشه بفهمتت اون وقت اگه سنتی باشه هم قشنگه هم‌عاشقانه میشه، عاشقانه باشه هم که دیگه چه بهتر ولی خدانکنه آدم گیر کسی بیوفته که آدم‌نباشه،یکاری میکنه که عشق کلا از بین میره و به نفرت تبدیل میشه ازدواج سنتی هم باشه که واویلا میشه و تو این مورد هم کلا تنفر پیش میاد

کلا ایرادم میگیرع مثلا به پوشش و اینا یا همونجور ک هستی تو رو پذیرفته ؟؟

من خودم اصلا پوششم بد نيست ولي اصلا ادم ايراد بگيري نيست..خودشون خانوادع بازي هستن ولي  من خودم رعايت ميكنم ..تنها مسئلش لباس بدن نما و تنگه

وگرنه ٥صبح برم بيرون بيام اوكيه..خودش خيلي وقتا ميگه زنونه برو مسافرت يا بيرون ادم نياز داره گاهي تنها باشه

بااينكه خودش رفيق باز نيست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خودم اصلا پوششم بد نيست ولي اصلا ادم ايراد بگيري نيست..خودشون خانوادع بازي هستن ولي من خودم رعاي ...

من راستشو بخوای نامزد داشتم ولی جدا شدم چونکه به همه چی ایراد میگرفت 

من ۱۷ سالمه پسر خالم از بچگی منو دوس داشته منم دوسش داشتم ولی الان ندارم بعد قصد ازدواج برا الان ندا ...

يعني براي چندسال ديگه؟

به نظرم سنت خيلي كمه براي ازدواج…ازدواج با شوهر خوب واقعا خوبه ولي سختياي زندگي هم هست

زوده خودتو بندازي توي شرايط زندگي و بعدشم بچه داري

تازه ادمو دوس داره عاشقشه از خیلی چیزا چشم پوشی میکنه خیلی ایراد نمیگیره

وقتي با عشق ازدواج ميكني از وقتي خواستگاري ميشه خريد ميشه عروسي ميشه يه ذوق عجيبيه

شايد تو سنتي هم باشه ها ولي به نظرم با عشق يه چيز قشنگ تريه