2777
2789
عنوان

سه بار مثبت شد الان زدم منفیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1177 بازدید | 130 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بی صاحاب بشه این لاوین😂😂😂منم همین بود مدیکورا مثبت بود این ی هاله تو نور....ولی از من ب تو نصی ...

عزیز چجوری تایپیکاتو نگاه کنم میشه لینکشو ببینم

دلتنگیهایت را به خدا بسپار🙏❤️

بخدا ب عقب انداختن نیست من یکسال وهشت ماه منتظر بودم درست ماهی ک همش مسافرت بودیم واصلا انتظارشو نداشتیم یکی از اقوام خواب دید ک فاطمه حامله ای...منم اومدم خونه 5 روز زودتر از موعد پریود ی بیبی چک داشتم استفاده کردم...انقد بی بی منفی دیده بودم ک عادی بود بدون منتظر شدم پریدم از دسشویی بیروم ک شوهرمو سر کار بزارم ک  واااااای مثبت شد بدو...اون بنده خدا کلی ذوق کرد بعد ک قشنگ کنعش کردم وضایع شد ک گول خورده وقتی برگشتم تو دسشویی جنازه بی بی چک جمع کنم خودم دیگه رو ب مرگ بودم دو تا خط شده بود باورم نمیشد...دوباره رفتم ی مدادی گرفتم تو نور با گریه ی هاله مینداخت. ولی بودم....هاله بی بی چک هر چقدم کمرنگ نشون بارداری برو ک مبارکه

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل