2777
2789
عنوان

سه بار مثبت شد الان زدم منفیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1177 بازدید | 130 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تورو خدا دعام کنید تو این ایام.خیلی منتظرم شوهرم خیلی دوس داره 

لاوین رز به نظرم مشکل داره..منم میزاشتم اشتباه بود

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
دقیقا مثل من روز ششم بی بی چک مثبت شد روز هفتم یه لک دیدم وبعدم تمام چند ساعت بعد پریود شدم به همین ...

دقیقا

دیگه حتی حاضر نیستم بی بی بزارم

از این ماه به بعد میزارم تاااااا دو هفته تاخیر پیدا کنم بعدش یه راست میرم آز خون میدم

بی بی چک فقط امید واهی میده

دقیقا دیگه حتی حاضر نیستم بی بی بزارم از این ماه به بعد میزارم تاااااا دو هفته تاخیر پیدا کنم بعدش ...

من چون پریودم منظمه این سری دوسه روز تاخیرداشته باشم مستقیم میرم آزمایش خون دیگه به بی بی چک اعتماد ندارم

دلم یه خواب آروم میخواد خستم خیلی خسته.....
من چون پریودم منظمه این سری دوسه روز تاخیرداشته باشم مستقیم میرم آزمایش خون دیگه به بی بی چک اعتماد ...

مال منم منظمه ولی امروز دکتر بهم گفت اگه ۱۰ روز عقب جلو بشه عادیه

واسه همین از این به بعد صبر میکنم تا ۱۰ روز بعد از موعدم

این دفعه ضربه خیلی بدی خوردم. خیلی امیدوار شدم

این بارداری شیمیایی بالاخره ک باید دفع بشه من هیچ لکه بینی ندارن

بین منم یک ماه قبل بارداریم اینجوری شدم و بعد 20 روز به لک بینی افتادمو دفع شد

خدا جونم ممنون از هدیه هایی که بهم دادی هدیه دومتم که خودش سرزده وارد زندگیم شده و هدیه ای که بغلمه حالا مه هدیه دوم رو خودت دادی هودتم مواظبش باش