2777
2789
عنوان

دلم آشوبه

85 بازدید | 10 پست

پسرم چند ماه جلوتر اسیب پارگی قرنیه دید عملاش تموم شده دو سه ماهی هست بخیه هاش کشیدن اخر ماه هم باید ببریمش پیش دکترش شهر خودمون دکتر درست حسابی نداره امشب رفت تو حیاط خم شد وسیله اش برداره ی لحظه گفت ایییی گفتم چی شد میگه گل خورد تو چشمم ی قطره اشک در اورد سریع اشک مصنوعی براش ریختم  بعد نیم ساعت هم گفت درد ندارم تا شنبه هم دکترا شهرمون تعطیله ولی دلم اشوبه داخل چشمش نگاه کردم جای زخمش مث همیشه بود چیز غیر عادی نبود ولی میترسم 😭

چرااسیب دیده 

خب خیلی مراقبش باش نزار تنها بره دنبال بازی توکلت بخداباشه اصن نگران نباش داروهاشو بموقع بده 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرااسیب دیده خب خیلی مراقبش باش نزار تنها بره دنبال بازی توکلت بخداباشه اصن نگران نباش داروهاشو بموق ...

سنگ خورده داخل چشمش .

فعالیتش خیلی زیاده همش دنبالشم ی دقیقه هم نمیشینم 

سنگ خورده داخل چشمش .فعالیتش خیلی زیاده همش دنبالشم ی دقیقه هم نمیشینم

این دوروزم بیشترمراقبش باش تا وقت دکتر نگران نباش

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
این دوروزم بیشترمراقبش باش تا وقت دکتر نگران نباش

ی اپتومتریست تو شهرمون خدا کنه فردا اونم تعطیل نباشه وگرنه از استرس میمیرم همش در حال بدو بدو و بشین و پاشو ی لحظه بند نمیشه تا رفتم غذا درست کنم از فرصت استفاده کرد دوید تو حیاط متوجه دنبالش رفتم دیدم نشستم رفتم سمتش که گفت شاخه گل خورد تو چشمش خیلی ترسیدم

ی اپتومتریست تو شهرمون خدا کنه فردا اونم تعطیل نباشه وگرنه از استرس میمیرم همش در حال بدو بدو و بشین ...

ای وای چقدرم شیطونه باهاش حرف بزن یا میبینی ی جا بند نمیشه چشم بند بزن ب چشمش ازاونا ک سوراخ سوراخ سفیده

بنظرتون مشکلی پیش نیومده خیلی نگرانم باور کن درد های عصبیم باز شروع شده خیلی درد دارم بهم ریختم

تجربه ای ندارم اما خب مراقبت باشه خوبه انشائ الله ک چیزی نیس

ای وای چقدرم شیطونه باهاش حرف بزن یا میبینی ی جا بند نمیشه چشم بند بزن ب چشمش ازاونا ک سوراخ سوراخ س ...

تنبلی گرفتش بخاطر اسیبی که دیده باید مرتب اون یکی چشمش ببندم