2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قهر نیستم که بخوام اشتی کنم 

شکر خدا کلا قطع رابطه ام😁 

حالا سالی ماهی ممکنه یه جا تو خیابونی جایی ببینمش یه سلام زورکی بدم 

به نظرم اینجوری بهتر از فهره 

چون قهر اخرش به اشتی منجر میشه 

اما با قطع رابطه برای همیشه از زندگیت گم میشه بیرون 

من قهر بودم رفتم دندانپزشکی اونم اومده بود دیگه آشتی کردیم اون یه بار زنگ زده تقریبا دو هفته میشه من ...

من میدونم ی مراسمی دارن واسه آبروشون میخواد با من آشتی کنه

منم اصلا نمیتونم فراموش کنم بلاهایی ک سرم آورده رو

نزدیک دو سال روح و روانم داغون شد تازه خودمو ب دست آوردم

میدونم آشتی کنم دوباره زندگیمو جهنم میکنه 

منم شوهرمو دوست دارم دلم نمیخواد دوباره زندگیم خراب شه

با مادرشوهر قهر نیستم اما دلخورم ازش

با خواهرشوهرم ۴ سال قطع رابطه بودیم ۲ ساله که اشتی کردیم

که ای کاش نمیکردیم.خیلی پررو ترو وقیح تر شده 

الانم باهاش سرسنگینم خونشم نمیرم .مهمونی هم بدم اونو دعوت نمیکنم.فقط اگه جایی ببینمش فقط در حد سلام و احوال پرسی   همین

من میدونم ی مراسمی دارن واسه آبروشون میخواد با من آشتی کنهمنم اصلا نمیتونم فراموش کنم بلاهایی ک سرم ...

اگه بهت بگم چه بدیهایی در حقم کرده مادرشوهر خودتو میبوسی میذاری روی سرت ولی به خاطر شوهرم مجبورم تحملش کنم تو هم به خاطر شوهرت کوتاه بیا 

قهر نیستم که بخوام اشتی کنم شکر خدا کلا قطع رابطه ام😁 حالا سالی ماهی ممکنه یه جا تو خیابونی جایی بب ...

بابا منم دوساله ندیدمشون

قطع رابطه ام

الان کارشون ب من گیره میخواد بیاد جلو

چیکار کنم دیگه کشش ندارم 

نه من راضی نمیشم

اونا یک کاری کردن که دل منو شکستن،حالا همه چیزو بزارم زیر پاهام و بیام دست آشتی بدم 

بعد جواب دل شکسته،،،اشکهایی که ریخته شده..اعصابی که خردشده...احترامی که از دست رفته رو کی میخاد بده

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

اگه بهت بگم چه بدیهایی در حقم کرده مادرشوهر خودتو میبوسی میذاری روی سرت ولی به خاطر شوهرم مجبورم تحم ...

شوهرمم داشت باهام سرد می‌کرد

نمیدونی چ کشیدم شوهرمو آوردم سمت خودم

خیلی در حقم بدی کرد ولی میترسم اشنا ببینه بفهمه من کی ام

حالا موندم اشتی کردیم چطوری برخورد کنم باهاشون

مث قبل ک عمرا

قطعا سرد و بی روح میشم

یعنی نمیتونن مث آدم زندگی کنن آخهآخه چرااااا

قبول نکنید عزیزجان 

واقعا چرا نظرسنجی می کنید دختر خوب 

امثال ما که ضربات بسیار مهلکی از این انسان های سمی خوردیم رو جز خودمون کسی درک نمیکنه 

اگر مجدد رابطه برقرار شد قطعا منتظر ریختن زهرشون باشید 

زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه.        امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید.            لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.
نه من راضی نمیشماونا یک کاری کردن که دل منو شکستن،حالا همه چیزو بزارم زیر پاهام و بیام دست آشتی بدم ...

منم همینو میگم

نمیتونم خودمو راضی کنم

چون میدونم تغییر نکردن ک هیچ افعی ترم شدن