2777
2789
عنوان

یه نکته بگم درباره ی مدال آوران المپیک 🍀

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 20 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلا مدال مبینا به کنار ...

من از کنکوری ها متعجبم ...

موقع درس خوندن تو فضای مجازی هستند ...

همه اخبار خوب و بد و داستان عاشقی و اینستا را رصد میکنن ...

من  یک دختر از خانواده فقیر با کلی مشکلات خانوادگی بودم که دانشگاه اصفهان با رتبه خوب قبول شدم...شب کنکور من دعوای والدینم بود و تا صبح نخوابیدم ولی قبول شدم...

هیچ وقت یاد ندارم در سن ۱۷ الی ۲۵ سالگی من در محیط مجازی یا پای تی وی باشم...تلاش زیادی کردم...تازه من عضو تیم بسکتبال ذوب آهنم بودم!

ببین چقدر وقتم را درست استفاده میکردم.

کنکوری های ما اصلا متمرکز نیستند ...درصدهای افتضاحی که از کنکور منتشر کردند نشون از نسل جدیدی می ده که اکثرا درس خون نیستن...

همین نی نی سایت ...یا درگیر فا..ل و حس ششم هستند ...یا میکاپ و بی تی اس و ...

اینها به نظرم حق اعتراض ندارن ...

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

اصلا مدال مبینا به کنار ...من از کنکوری ها متعجبم ...موقع درس خوندن تو فضای مجازی هستند ...همه اخبار ...

سلام عزیزم .خوبین ؟ 

ببینید صحبت های شما متین هست .

اینکه افراد باید تلاش کنن و به بطالت نگذرونن درسته  ولی خب جدای از بحث بی عدالتی که شده ، شما فکر کنید مبینا و ناهید که فقط توی ورزش مهارت و تخصص دارن بیان پزشک بشن ! اینا خب معلومه که یا باید ورزش رو انتخاب کنن یا درس خوندن . بعد همینطوری هم چون میرن مدال میارن درس ها رو هم یکی درمیون و با چشم پوشی پاس بشن و بشن خانم دکتر ! 

جان انسان هایی که قراره زیر دست این ها ویزیت بشن چی میشه ؟ 

همینطوری درصد خطاهای پزشکی بالا هست اگر بخوان اینجوری هم افراد پزشک بشن که دیگه واویلا میشه 😮‍💨

✅️🦋👌🍀

ببین اون تاپیکت رو قفل کردی نشد جوابتو بدم

اینجا میگم لطفا حسوووود و بی ادب نباش

چارتا کلمه روانشناسی یاد گرفتید به مردم توهین می کنید

حیف دلم برات میسوزه وگرنه گزارش بی ادبیت رو می‌زدم حالت جا بیاد

ببین اون تاپیکت رو قفل کردی نشد جوابتو بدماینجا میگم لطفا حسوووود و بی ادب نباشچارتا کلمه روانشناسی ...

دریا خانم! کلمه ی حسود و حسادت رو از فرهنگ لغات مغز شما حذف کنن عملا دیگه حرفی برای عرض اندام ندارین انگار !

بی ادبی هم رفتار و گفتار شماست. دلتون اول به حال خودتون بسوزه که خودتون رو مسخره ی خاص و عام نکنید با حرف ها و رفتارتون !🙂😃 یکم بالغ و منطقی و بزرگ بشید زشته واقعا!

درب خروج هم از اون طرفه . زودتر 👈👋

✅️🦋👌🍀