2777
2789

خانما کمتر از یک ماه مونده ب زایمانم

هرشب هر لحظه به فکر زایمانم 

اینم‌بگم خیلی لاغر ضعیفم

نمیدونم از پسش بر میام یا نه. 

توروخدا از تجربه ها تون بگین 

چیکار کردین که زایمان تون راحت تر شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو شب پیش زاییدم 😁 

فقط ورزش راه حل خوب زاییدنه 

هرروز یک ساعت ورزش های لگنی انجام بده

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

دو شب پیش زاییدم 😁 فقط ورزش راه حل خوب زاییدنه هرروز یک ساعت ورزش های لگنی انجام بده

به سلامتی چند هفته بودی

بخیه هم خوردی

اگه حالشو داری از لحظه درد تا زایمان بگو از تجربه هات

نگران نباش.  وقتی آدم به اون لحظات فکر میکنه بیشتر اذیت میشه تا خود زایمان . پیاده روی کن برات خیلی خوبه. 

توکلت به خدا باشه. من هر روز سوره مزمل رو می خوندم چون شنیده بود باعث تسهیل زایمان میشه . درداش قابل تحمله اوایل .  اکثر دردا واسه لحظات آخره که اونم زود تموم میشه .  فقط  تو زایمان نفس عمیق کشیدن خیلی مهمه . نفس عمیق بکش و در لحظات زایمان سعی کن جیغ نزنی چون انرژی آدمو میگیره و دیگه زوری برات نمیمونه. 

به سلامتی چند هفته بودیبخیه هم خوردیاگه حالشو داری از لحظه درد تا زایمان بگو از تجربه هات

من اخر ۳۸ هفته زاییدم 

رفتم دکتر معاینه تحریکی کرد 

ازفردا صبحش دردام شروع شد 

عصرش رفتم پیاده روی و توی خیابون چرخیدم 

دردام شدید شد 

دیگه شب که رفتم بیمارستان نه سانت بودم و یک ساعت بعدش زاییدم 

زایمان دومم بود برای همین دکتر برش نزد 

فقط چون بچم تپل بود یه پارگی خیلی کوچولو ایجاد شد که بخیه خوردم 

ولی خب اصلا اذیتم نمیکنه 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بزار چند تا نکته هم یادت بدم 

از الان هرروز یک ساعت ورزش کن

اسکات بزن 

لانچ بزن 

چمباتمه بزن 

حالت چهاردست و پا شو گربه گاو بزن و لگنتو بچرخون و جلو عقب کن 

بشین کف پاهاتو جفت کن پروانه و الاکلنگ بزن 

کگل بزن

هرشب پرینه تو با روغن زیتون یا گل مغربی ماساژ بده 

شیاف گل مغربی بخر از ۳۶ هفته سوراخش کن هرشب یکی بزار ته ته واژنت 

تنفس شکمی رو انجام بده 

روز زایمان بین دردات ورزش کن 

همونایی که گفتم رو میتونی بری 

توی دردات نفس عمیق بکش 

هروقت گفتن فول شدی موقع زور زدنه 

قبلش نباید زور بدی 

روی تخت زایمان موقع زور زدن دستاتو میندازی زیر رون پات 

یه نفس عمیق میکشی 

سرتو میاری توی سینه ات 

و بعد محکم با یه نفس زور میدی به واژنت 

از الان هرروز یک ساعت ورزش کن اسکات بزن لانچ بزن چمباتمه بزن حالت چهاردست و پا شو گربه گاو بزن و لگن ...

این ورزش هایی که گفتی باید برم سرچ کنم ببینم چجوریه اصلا تجربه ندارم

ممنونم عزیزم وقت گذاشتی 

خدا بچه هات حفظ کنه برات