2777
2789
عنوان

امروز خطر از بیخ گوش بچم گذشت

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر بی فرهنگ 

همین بلا بدترش سرم اومد مادره طرف حتی نپرسید چیشد خاک تو سرش بخاطرش پیشونی بچم ۶/۷ تا بخیه خورد ولی همیشه ذهنم هست بی وجدانن اینا 

من بجات بودم بچه رو حسابی فحشش میدادم 

برو به مامانت بگو ما انسانیم وقتی بچت یه کاری میکنه بیا بپرس چی شده شاید خدایی نکرده اتفاق بدی برای ...

حرفت درست بود ولی توهینش اضافه بود 

بعدم چرا خودتو کوچیک میکنی میگی پول ماشین نداشته باشه! یه چی دیگه میگفتی جا این 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

خیلی آزار دهنده بود اما بیا تصور کن 

همسایه بسیار مهربان باشعور و پیگیر بود .اصلا خودش میبردن بیمارستان اصلا گریه میکرد بچه اش رو میزد 

اما خدایی نکرده یه مشکل حاد برای بچت رخ داده بود و فایده ای نداشت خوب بودن همسایه .

بنظرم خداوند آنچه که امروز نیاز حقیقی بود  رو بهتون عطا کرده

به شکرانه اش اعصاب خودتون رو بیشتر خورد نکنین 

و نیمه پر لیوان رو ببینید .

کاربری دست ۲ نفر میباشد تاپیک هارو قاطی نکنید باهم .

حق داشتی عصبی باشی و کار همسایه تم زشت بوده

اما همیشه یادت باشه هیچوقت دهن ب دهن بچه نزار شان و احترام خودتو میاری پایین 

بچه ممکنه هرچیزی و ب زبون بیاره

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری 

تو اشتباه گردی بچه دو سالت کجا بود که بچه دیگه بغلش کرد ؟بعد با یه بچه کوچک اونجوری چرا برخورد کردی؟

استاتر روز سختی رو گذرونده .نیاز به آرامش داره 

٢ سالشه ميذاري بره كوچه؟ بعد حواست نيست🤔

حواسم بود لطفا نصفه نیمه خونده نخونده پست نزارید اعصابم به  اندازه کافی خورده حوصله توضیح اضافه دادن ندارم

اشباهت کرده چرا بچه کوچک رو بغل بچه دیگه داده

نداده کل تاپیک رو بخون .حتی اگر اینکار رو هم کرده بود .بنظرت وقت مناسبیه که باهاش دعوا کنیم؟ 

بیمارستان بوده بنده خدا 

یکم مهربون باشین

نداده کل تاپیک رو بخون .حتی اگر اینکار رو هم کرده بود .بنظرت وقت مناسبیه که باهاش دعوا کنیم؟ بیمارست ...

عزيزم اون خانوم درست ميگن واقعا بچه ي ٢ ساله مناسب بازي توي كوچه نيست

من دوبار هم متنشون رو از اول خوندم

بازم هزار بار خدا رو شكر بچشون چيزي نشده

ما خودمون سوار ماشين بوديم يه بچه ي خيلي كوچيك دويد اومد جلوي ماشين، ما مقصر شديم

خيلي سختي كشيديم اين درست نيست واقعا

ميشه عضو كانال ايتام بشي🥺قيمتام خيلي ارزونه به حمايتتون نياز دارم https://eitaa.com/RangiLand2
حرفت درست بود ولی توهینش اضافه بود بعدم چرا خودتو کوچیک میکنی میگی پول ماشین نداشته باشه! یه چی دیگه ...

واقعیته.ممکن بود یکی دیگه تو همون وضعیت باشه و نتونه بچه رو ببره دکتر