2777
2789
عنوان

فرفری ها لطفا بیاید😃

48 بازدید | 7 پست

مو فرفری ها شما چی به موهاتو میزنید چه نوع شامپو و سرم مو میزنید که وز موهاتون بره؟؟ 

یا نرم کننده و روغن مخصوص چی میزنید 

لطفاً معرفی کنید 

به امید فردایی روشن 🌾🕊️

عام میدونی من به این نتیجه رسیدم بزرگ ترین عامل وز مو برا ما شونه ست

کلا شونه نمیزنم بعد حموم، فقط قبل حموم

اونم چون آدم زود زود میره مشکلی پیش نمیاد🌸

🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

و اینکه شامپو بچه خوبه🌱

🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عام میدونی من به این نتیجه رسیدم بزرگ ترین عامل وز مو برا ما شونه ستکلا شونه نمیزنم بعد حموم، فقط قب ...

منم نمیزنم ولی همون اولش فره روز بعد وزه وز میشه

به امید فردایی روشن 🌾🕊️
منم نمیزنم ولی همون اولش فره روز بعد وزه وز میشه

به خاطر بالشه☹️ 

من نرم کننده کپیدرما میزدم تو حموم یعنی عالی بود .بهتر از اون ندیدم موهارو سنگین و نرم میکرد . الان ...

منم دیشب رفتم شامپو مخصوص موهای وز گرفتم تاثیر چندانی نداشت ها ولی شنیدم میگن شامپو لچه خیلی خوبه و نرم کننده لطیفه نمی‌دونم حالا

به امید فردایی روشن 🌾🕊️