2777
2789

سلام

من خیلی گل دوست دارم اما متأسفانه اکثر گل‌هایی که میگیرم خشک میشن  

این گل رو مادر همسرم قلمه زد و بهم داد وقتی ۳تا برگ شد اما متأسفانه خشک شد

الان مجدد به خاطر شغل جدید همسرم همین گلدون رو بهش داده و واقعا اگه بازم خشک بشه خیلی خجالت میکشم...

میشه بگید چطور باید ازش نگهداری کنم؟ چقدر نور و چقدر آب لازم داره؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این خیلی مقاوم و پررشد 

الان ک گرمه هفته ایی دوبار

پاییز ب یعد هفته ایی ی بار آب بده

نور متوسط میخواد مستقیم نزنه بهش 

کود شش ماه ی بار 

غبار پاشی هر روز انحام بده هوا گرمه 

بچه  خیلی خوبیه نگران نباش 

راستی باهاش حرف بزن صداتو میشنوه و عاشقت میشه 

کنار پنجره یا دری بزار که روزانه چند ساعت باز میزاری نور روش بیفته.تاخاکش خشک نشه آبیاری نکن.اینستا ...

یعنی کنار همین پنجره که تو عکس هست باشه خوبه؟؟؟

پرده م هم توریه 

قبلی رو تو نور مستقیم گذاشتم برگش زرد شد، کنار پنجره و نور غیرمستقیم گذاشتم بازم زرو شد، تو خونه گذاشتم بازم زرد شد.

واقعا نمیدونم باید چکارش کنم  

این خیلی مقاوم و پررشد الان ک گرمه هفته ایی دوبارپاییز ب یعد هفته ایی ی بار آب بدهنور متوسط میخواد م ...

والا اون قبلیه رو هرکار کردم زرد شد برگ هاش الانم نگرانم اینم خراب بشه

یعنی کنار همین پنجره که تو عکس هست باشه خوبه؟؟؟پرده م هم توریه قبلی رو تو نور مستقیم گذاشتم برگش زرد ...

کنار پنجره بزار والبته که باز کن هوا بخوره نور خوب نگیره برگش زرد میشه،آبم زیاد بدی زرد میشه،مواد مغذی خاکش کم بشه بازم زرد میشه

جاش خوبه

آب رو تنظیم کنید. زیاد آب بخوره زود خراب میشه. تابستون ۵ ۶ روزی یکبار کافیه. البته به خاکش بستگی داره. اگر کمتر از ۵ ثانیه آب از ته گلدون زد بیرون یعنی خاک خیلی سبکه و باید زودتر آبیاری بشه.

آق معلم .*. آینده به کاری که امروز انجام می‌دی بستگی داره .*.

سلام! دیفن باخیات رو تو نور غیرمستقیم کنار پنجره بذار، آفتاب مستقیم نزنه. خاکش که یکی دو سانت خشک شد، کم آب بده که غرق نشه. دمای خونه (۲۰-۲۵ درجه) براش خوبه، از کولر و بخاری دور نگه دار. هر ۲-۳ هفته یه قطره کود مایع بده. برگ زرد رو با قیچی تمیز ببُر.

برای جزییات بیشتر، این لینک رو ببین: golesenator.com/dieffenbachia

نگران نباش، گلت درست می‌شه! 😊