2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب ان شاءالله راهی ام و دعا گوی شما عزیز

زیارتتون ان شاءلله قبول باشه

میشه یادت باشه حتما منو دعا کنی مشکلی دارم و حاجت بزرگی

اگه میشه یادت نرو منو 

ضریحو دیدی به آقا بگو یاد من باشه

محبوب امام حسین باشی ان شاءلله 

دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً 

زیارتتون ان شاءلله قبول باشهمیشه یادت باشه حتما منو دعا کنی مشکلی دارم و حاجت بزرگیاگه میشه یادت نرو ...

مممنونم عزیزم حتما حتما به شرط لیاقت دعاگو هستم

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
منم خیلی دلم میخواست برم قسمتم‌نشد توروخدا دعا کنین خدا خودش به حق امام حسین بهم بچه سالم و صالح بده

سلام

ان شاءلله سال دیگه هیچوقت واسه رسیدن به مولا دیر نیست منم امسال توفیق نداشتم که برم

خود آقا امام حسین وساطت کنه برای حاجتت ان شاءلله بیای بنویسی که صاحب یه نی نی خوب و سالم و صالح شدی 

دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً 

خواهش میکنم برای ازدواج داداشم دعا کنین40 سالشه ازدواجش جور نمیشه

اگر ایران گورستان تمام آرزوهایم شود باز قلبم را در خاکِ پاک این وطن چال خواهم کرد♥️

نمیدونم چرا هیچ سالی قسمتم نمیشه برم

پاسپورتمم آمادست

همین که تصمیم میگیرم به رفتن یه موضوعی پیش میاد.

خیلی مشتاق رفتنم 

بارها هم خواب دیدم رفتم کربلا 

اما انگاری هنوز نوبتم نشده🥲

هرکس که رفت التماس دعا.

دعا کنید منم بزودی طلبیده بشم 🖤

توروخدا دعا کن این ماه باردار بشم

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
خواهش میکنم برای ازدواج داداشم دعا کنین40 سالشه ازدواجش جور نمیشه

ان شاءالله به زودی زود خدا یه عروس خوب نصیبتون بکنه چشم عزیزم لایق باشم حتما

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
توروخدا دعا کن این ماه باردار بشم

ان شاءالله به حق علی اصغر امام حسین به زودی باردار بشی .چشم عزیزم