2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ی بار بزنن چرا واکسن ۵ گانه رو ۳ بار ب بچه تزریق میکنن

چون که به دو دوز بعدی میگن دوز یادآور و باید تو فاصله زمانی ای که با کلی آزمون و خطا به دستش اوردن تزریق بشه تا با تحریک سلول های ایمنی که قبلا تو بدن به وجود اومدن بازم این سلولا تولید بشن و دیدن تو مرحله سوم برای این واکسن دیگه تعداد سلولای ایمنی کافی هستن 

برای بقیه واکسنها هم متفاوته و رویه همینه

چون که به دو دوز بعدی میگن دوز یادآور و باید تو فاصله زمانی ای که با کلی آزمون و خطا به دستش اوردن ت ...

اگر یک هفته از زمان واکسن بگذره میگن تاثیری نداره دیگه زدنش

همچین حرفی صحت داره؟

مدرک شما چیه عزیزم؟خوشحال میشم مبحث به صورت علمی برامون توضیح بدین

من معذرت میخوام عزیزم فکر کردم گفتین تعداد تزریق بالا بره دوباره مصونیت کم میشه

من کارشناس بهداشت عمومی و شاغل تو مرکز بهداشتم

من کارشناس بهداشتم و تو مرکز بهداشت کار میکنم. تعداد کمی هستن که نمیخوان واکسن بزنن یا مقاومت میکنن ...

خب ی سوال..چرا واکسن پنج گانه رو چند باز تزریق میکنین چرا ب صورت خوراکی درنمیارن..بچم ی ماهه از گشنگی تلف شده بعد واکسن تا دوماه شیر نمیخوره

اگر یک هفته از زمان واکسن بگذره میگن تاثیری نداره دیگه زدنشهمچین حرفی صحت داره؟

نه اصلا

ممکنه بچه مریض باشه یا بهر دلیلی سر تایمش واکسن رو نزنه

توی هرررر سنی که مراجعه کنه طبق سنش به عنوان واکسن تاخیری واکسنای نزده رو اگر قابل تزریق باشه میزنیم اگرم نباشه جایگزین میزنیم

خب ی سوال..چرا واکسن پنج گانه رو چند باز تزریق میکنین چرا ب صورت خوراکی درنمیارن..بچم ی ماهه از گشنگ ...

عزیزم مثل اینه که بگی چرا سرم رو تبدیل قرص نمیکنن یا شربت گلو رو تبدیل به امپول

شاید بعدها چنین کارایی ممکن بشه ولی در حال حاضر بهترین راه برای هر واکسنی همونیه که داره تجویز میشه

مثلا واکسن فلج اطفال دو نوعه. هم خوراکی و هم تزریقی که هر دوش باید تزریق و خورانده بشه. از اون ور واکسن روتا ویروس فقط خوراکیه یا بقیه واکسنها که فقط تزریقی اند

خب ی سوال..چرا واکسن پنج گانه رو چند باز تزریق میکنین چرا ب صورت خوراکی درنمیارن..بچم ی ماهه از گشنگ ...

و راجع به شیر خوردن باید بگم که اصلا ربطی به واکسن نداره و باید علت از جای دیگه بررسی بشه 

من کاملا به شما این اطمینان رو میدم که بخاطر واکسن نیست

همین نی نی سایت کلی کاربر مخالف واکسن داره

شما پیشینه علمی تک‌تک این افراد رو بررسی کردین؟ چند تا مقاله خوندین که حرف این افراد نااگاه و بی سواد رو اثبات میکنه؟( نه فقط نی نی سایت منظورم کلا تو جامعه س و توی هر زمینه ای نه فقط واکسن)

و راجع به شیر خوردن باید بگم که اصلا ربطی به واکسن نداره و باید علت از جای دیگه بررسی بشه من کاملا ب ...

مطمعانم بخاطر واکسنه هروقت واکسن میزنه تا یکی دوماه تو بیداری شیر نمیخوره بعدش درست میشه

شنیدم یه عده توهم توطئه ورشون داشته. یه چیزیم که دولت تو ایران خوب انجام داده خود مردم دارن گند میزن ...

دقیقا مثل زمان کرونا که روزی نبود مردم نیان مراکز و بهداشت و ما و دولت رو فحش ندن که شما خودتون واکسن زدین و الان مارو میخواید با واکسن نزدن بکشید

بعدش که واکسن اومد ما باید التماس میکردیم بیاین واکسن بزنید این همون واکسنیه که هر روز دنبالش بودید ولی میگفتن شما با این واکسنا میخواید مارو بکشید

غم انگیزه و خیلی بده که اینو میگم ولی متاسفانه مردم ما موج سوارن و جهالت چشم بسته رو به آگاهی آشکار ترجیح میدن 

شما پیشینه علمی تک‌تک این افراد رو بررسی کردین؟ چند تا مقاله خوندین که حرف این افراد نااگاه و بی سوا ...

من واکسن های خودم رو زدم،اون ده سال یک بار هم سر تاریخ میزنم،مهر واکسن تکمیل است رو کارت بچه هام هم خورد.

به نظرم با خوندن پیامم دچار سوتفاهم شدید  

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

همه که نمیمردن ولی خوب هر خانواده ده تا می‌آورد دو تاش به خاطر مریضی طاقت نمیاورد و میمرد

اولا که حرف شما از بیخ اشتباهه اون هیچ ولی الان ده بچه نمیارن که همون دوتا میارن و همون دوتا تلف میشه