2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا... دلیلش چیه؟

مرگ و میر به علت بیماری واگیر  بالا بوده..واکسیناسیون زمانی ایمنی بخش که اکثریت جامعه تزریق کنن این باعث جلو چرخش بیماری گرفته بشه و اون درصد کمی که تزریق نکردن در امان باشن...ولی وقتی امار تزریق نشده ها بره بالا اون مصونیتی که ازش داریم حرف میزنیم بشدت متزلزل میشه و برمیگردیم به قرون وسطا که نوزاد ها رو به علت بیماری واگیر از دست میدادیم...

قدیما که واکسن نبود راست راستکی نمی‌مردن مردم که وگرنه الآن نسل انسان منقرض شده بود

همه که نمیمردن ولی خوب هر خانواده ده تا می‌آورد دو تاش به خاطر مریضی طاقت نمیاورد و میمرد

اللهم عجل لولیک الفرج 
بنظر من کلا ضرره..الان پس من ۷ ماهشه ی ماهه واکسن زده وقتی واکسن میزنه تا دوماه تو بیداری اصلا شیر ...

فوقس سه چهار روز درد داشته باشه ..این واکسن ی سبب هست اگر مریضی شیوع پیدا کنه ی مریضی ساده ممکنه بچه رو از پا بندازه

همه که نمیمردن ولی خوب هر خانواده ده تا می‌آورد دو تاش به خاطر مریضی طاقت نمیاورد و میمرد

بله عزیزم ولی بیماری‌ها هم نسبت به قدیم کم‌تر شدن خیلیاشون نیستن دیگه مثل طاعون و... خیلی دیگه

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

من کارشناس بهداشتم و تو مرکز بهداشت کار میکنم. تعداد کمی هستن که نمیخوان واکسن بزنن یا مقاومت میکنن که اغلبشون هم تحت تاثیر این طب سنتی یا اسلامی جعلی هستن و بقبه هم میگن خب تا الان سالهاست واکسن زده شده و اون بیماری ها نیستن پس چرا باز واکسن بزنیم؟ ولی نمیدونن که استمرار تو تزریق واکسن تا الان بیماری ها رو کنترل کرده و اگر نزنیم باز هم اوج میگیره و جدای اون کشورای دیگه مثل عراق و افعانستان و ... که مثل ما بیماری هارو کنترل نکردن و واکسن نمیزنن که

کلیییی باهاشون صحبت میکنیم فکت علمی میاریم ولی تو جهل خودشون باقی موندن و سلامت بچه خودشون و به دنبال اون اطرافیانی که در ارتباط با اون بچه هستند رو به خطر میندازن

به امید آگاهی همه آدما 

چی میگید یه عده

واقعا دارین جون بچتون هم بازی میکنید

والا من ۲۹ سالمه

۲۹ سال پیش مامانم تمام واکسناسیون من کاملا سر وقت انجام داده

و هیچ مشکلی برام واکسن ایجاد نکرده

تازه باعث شده من خیلی بیماریا رو نگیرم مث همین‌اوریون

ی اوریون ساده 

پسرای دهه ۶۰ و ۵۰ رو عقیم میکرد

ولی نسل ماه ۷۰ ایا وکسنش و زدیم

و درصد ابتلا ب اوریون توی مایی ک واکسن زدیم 

خیلی خیلی خیلی کمه