2777
2789

سلام دوست من 😍🌹

اگر بد جور حس تنهایی و تاریکی می‌کنی نگران نباش 😊

تو کاشته شدی تو دل سیاهی و تنگی و تاریکی خاک 🌹

قرارع ریشه بزنی و از دل سیاهی ها جوانه بزنی و سبز بشی 😍

هر تاریکی ای که زندان نیست😊

مراقب باش تو زندان درونت گیر نکنی! 

اگر کرم درون پیله یک لحظه احساس زندانی بودن میکرد هیچوقت پروانه نمیشد 🌹

همه چیز از ذهن من و توئه

ذهن زیبا لایق زندگی زیباست البته زندگی زیبا هم ساختنی هست😊🌹

منتظر نمون همه چیز خوب بشه تا بخندی و شاد باشی! 

باید شاد باشی و بخندی تا همه چیز رو خوب کنی 😍

خیلی وقت بود این مدل  تاپیک  نزده بودم 😍

امیدوارم دوست داشته باشید 🌹

ممنون بابت تایمی که گذاشتید 👌😍

تاپیک های دیگه رو هم اگر دوست داشتید بخونید 

مخصوصا دخترای مجرد ! 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

چرت و بی محتوا 

دلداری الکی 

حرفای زرد 

این حرفا مشکل چند نفر رو حل کرده ما دومیش باشیم 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون ک زورتو میزنی حس مثبت بدی🫂❤️🏵️

😂😂😂زور که نمیزنم ولی تلاشم رو میکنم 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

چرت و بی محتوا دلداری الکی حرفای زرد این حرفا مشکل چند نفر رو حل کرده ما دومیش باشیم

حدود ۱۲ سال زمان برد تا متوجه بشم اون اتفاقی که باعث تمام سختی. ها مشکلات و حضرت ها و کمبود ها و ... شد دقیقا همون اتفاق باعث پیشرفت و قوس شدن و شکفتن و از پیله در اومدنم شد !

فقط به قدری سخت و دردناک بود 

اسیر خودش کرده بود و غرق در بدبختی و بدبینی و نا کافی بودن  و .. کرده بود ! 

این که از نظر شما محتوای متنم چرت و پرت و .. .هستش مشکلی نیست 

ولی من این محتوا رو ۱۲ سال زندگی کردم که درکش کردم یعنی چی ! 

مرسی از حرفات عزیزدلم💚ولیزندگی من خاک نیست، کود حیوانیه👎

🫤

الان من چی در جواب این جمله بگم؟ 😵‍💫

باور کن اگر زندگیم کود حیوانی هم. بود باز به جنبه مثبت و فوایدی که داره و چقدر خواهان داره فکر میکردم 😂

یه همچین حالتی دارم چند ساله 

همون😬😂

😂ممنون بابت انرژی ای که دادی 

🫤الان من چی در جواب این جمله بگم؟ 😵‍💫باور کن اگر زندگیم کود حیوانی هم. بود باز به جنبه مثبت و فوا ...

😂🤷‍♀️

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

این خیلی خوبه ولی متاسفانه ذهن من مریض شده 

نمیدونم چیکارش کنم 

بدبین نیستما ولی از آزار دادن خودم لذت میبرم 

همیشه شرایط سخت ترو تو زندگیم انتخاب کردم 

همیشه کلی سختی دور و بر خودم چیدم 

همیشه تو خیال هام زندگیم خیلی دردناک بوده 

تو افکارم تو رویاهام از اینکه اینجور درد بکشم لذت میبرم 

نمیدونم چرا...... 

و نمیدونم چجور میتونم دیگه اینجوری نباشم 

حس میکنم عادت کردم بهش...... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
این خیلی خوبه ولی متاسفانه ذهن من مریض شده نمیدونم چیکارش کنم بدبین نیستما ولی از آزار دادن خودم لذت ...

درد کشیدن رو با چه ذهنیتی در. میکشی که لذت بخش هم هست برات؟

درد کشیدن رو با چه ذهنیتی در. میکشی که لذت بخش هم هست برات؟

همیشه تو رویاهام بدترین اتفاقا برام میوفته یا کلا پدرومادر ندارم و به طرز لدی از دستشون میدم یا اگه زنده هستن از ناپدری هم بدتر رفتار میکنن باهام همش کتک و تحقیر و آدمایی که از رنج من لذت میبرن چون من یه دخترم منو میفروشن ساعتی تا پول دربیارن همیشه شکنجه م میکنن و از اینجور چیزا بعدم آخرش منو ول میکنن 

نمیدونم چرا ولی همیشه از این افکار دارم 🤦‍♀️

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
همیشه تو رویاهام بدترین اتفاقا برام میوفته یا کلا پدرومادر ندارم و به طرز لدی از دستشون میدم یا اگه ...

یادمه یه زمانی 

دوره کوتاه از این افکار داشتم 

ببین باید تمرین کنی 

لااقل آخرش رو خوب تموم کن تو افکارت 

کم کم تمرین کن کلا افکار خوب رو پرورش بدی 

سخته می‌دونم ولی باید تلاش کنی ! 

کتاب بخون !

کتاب ها و رمان های مثبت بخون که یه دختری باشه مثلا کلی اوکی بشه ! 

همچین حالتی 

همیشه تو رویاهام بدترین اتفاقا برام میوفته یا کلا پدرومادر ندارم و به طرز لدی از دستشون میدم یا اگه ...

می‌دونی که رمان کلی ذهن رو درگیر می‌کنه و پس مطمئن باش تاثیر می‌ذاره 

فقط باید موضوع خوب باشه ها 

بر نداری محتوایی رو بخونی که یه دختر توش بدبخت تر از چیزی که تو ذهنت تصور می‌کنی رو تشریح کنه و .. 🤦‍♂️