2777
2789
عنوان

سونوگرافی واژینال

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 42 پست
ینی بدون قرص فولیکول غالب نداری، منم تنبلی داشتم بچم ده روزشه، حامله میشی نترس تو مرحله اول دکترتو ع ...

خداروشکر عزیزم بمونه براتون،ن منظورم دکتریه که سونو رو برام انجام داد ،کدوم شهرین ؟دکترتون کی بود؟

اون که میدونم من از یه زمانی به بعد درد های پریودم‌ وحشتناک شد سونوی معمولی رفتم همه چیز اوکی بود گف ...

اخه اسی گفت داخل رحم گفتم نه تو رحم نمیره ..

حتما برید .. واقعا تخمدان و رحم و ... شوخی بردار نیست .. ای کاش منم زودتر رفته بود .. تازه من دوبار سونو واژینال و دوبار چک کردن برا عفو.نت و یبارم پاپ اسمیر دادم 😅😅 

سونو واژینال خیلی بهتر از پاپ اسمیر .. تو پاپ اسمیر کلا دکتر دارو ندار ادمو میبینه 😂😂

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر عزیزم بمونه براتون،ن منظورم دکتریه که سونو رو برام انجام داد ،کدوم شهرین ؟دکترتون کی بود؟

عزیزم من همه دکتری رفتم و همه شهر ها، البته انلاین، دیگه اخرین بار تو اینستا خانم دکتر مهرنوش امیری رو پیدا کردم انلاینی پیامش دادم بهم دارو داد و همون ماه اول حامله شدم، توام اصلا نترس با لتروزول و اینا فولیکولات بزرگ میشن

😍خدایا شکرت🌹 شکرت🌹شکرت🌹 شکرت🌹 بابت هدیه قشنگت، وقتی که درست از همه جا ناامید بودم بهم امید دادی ❤یکروز قبل موعود بعد یازده سال نازایی و یک سقط پوچ با نامیدی تست زدم و در کمال تعجب مثبت شد😍❤تاریخ 1402/9/13❤ 💜۱۴٠۲/۹/۲۷ صدای قلب کوچولوش رو شنیدم 💜  خدایا خودت نگهش دار برام، پسر قشنگم زودی بیا بغل مامان،من منتظرتم😍😍😘😘 ❤🙏🏻، خدایا بازم شکرت بابت هدیه خوشکلت😍🌹،قشنگیش اینه  9/13 تستم مثبت شد و تاریخ 5/13 پسرم اومد بغلم چه قشنگ جور شد 😍😍 سر زایمان خیلی برای اونایی که بچه میخان دعا کردم انشالله خدا حاجت همه رو بده😍😍😍😍♥♥♥
یعنی به جای اینکه در ماه یه دونه فولیکول بزرگ داشته باشی که تخمک آزاد کنه یه عالمه فولیکول ریز داری ...

قرص دوفاستون همون دوفامید بهم داد دکترم البته قبل اینکه سونو بدم آیا موثره؟

قرص دوفاستون همون دوفامید بهم داد دکترم البته قبل اینکه سونو بدم آیا موثره؟

آره درمانش همینه مرتب بخور تا کیستات تموم شن بعد داروهای تحریک تخمدان رو بهت میدن باردار میشی انشالله

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

اخه اسی گفت داخل رحم گفتم نه تو رحم نمیره ..حتما برید .. واقعا تخمدان و رحم و ... شوخی بردار نیست .. ...

فقط اینو بهت بگم 40 سال سن دارم فقط یبار رفتم واسه معاینه که بیزار شدم و خدا رو شکر همه چیزم تا الان اوکی بوده این پریودی لعنتی یدفعه دردش زیاد شدم هیچ چیزی هم ندارم که شک کنم همه چیز منظم هست 

فقط اینو بهت بگم 40 سال سن دارم فقط یبار رفتم واسه معاینه که بیزار شدم و خدا رو شکر همه چیزم تا الان ...

پاپ اسمیر ندادید یعنی اخه از یه سنی ب بعد باید داد .. بچه دارید؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

نه ندادم 3 تا دختر دارم لوله هامو هم بستم

خداحفظشون کنه عزیزم .. ان شاءالله همیشه سلامت باشید

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تنبلی تخمدان داری 

نه بابا داروی تقویتی میده بهت فولیکول هات بالغ  میشه 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

اره عزیزم امروز داخل مرکز دکتری که ازم سونو گرفت خیلی ترسوندم شمام دقیقا این مشکلتون بود ؟بدون فولیک ...

ببین فولیکول سایز بندی داره 

برای بارداری باید اندازه فولیکول هات بالای 16 باشه تا 22 یا 24 اگه کمتر یا بیشتر باشه از این عدد نمیشه ،فولیکول همون تخمکه،

منم مشکل شمارو داشتم تحت درمانم ماه پیش سه تا فولی بالغ داشتم هر سه بالای 20 بود اندازه اش 

این ماهم یدونه دارم 18 هستش امپول آزاد سازی زدم امیدوارم این ماه نتیجه بده باردار شم 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁