2777
2789
عنوان

نی نی سایت معروف شد😐😭 آبرومون رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1235 بازدید | 56 پست
نی نی سایت واقعا معروف هست...ولی از بس خود کاربران تو سر سایت میزنن و اینجا را سطح پایین نشون میدن، ...

از حق نگذریم واقعا سطحشون پایینه خیلی از تاپیکا😐😂 قبلنا آره کسایی بودن ک راهنمایی کنن ولی الان بچه بازی شده

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
معروف نیستن ولی خیلیا دارن سوژه میکنن😂😂

والا شدت سم بودنش خیلیه 

روزی دو سه تا تاپیک سم داریم کم کم😂

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این سیندرلا رو یکی تگ کنه 😂😂

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

اون سری ام تو اینستا تاپیک اون خانومی که میگفت شوهرم رو حرف جاریم حرف نمیزنه رو گذاشته بودن😑😂

آره تو اینستام زیاد شده اون روز ی بلاگره از تاپیکای سمی اینجا اسکرین گذاشته بود تو پیجش😐😂 و میخندید 

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
آره تو اینستام زیاد شده اون روز ی بلاگره از تاپیکای سمی اینجا اسکرین گذاشته بود تو پیجش😐😂 و میخندی ...

عجب. بریزیم بلاکشون کنیم بفهمن دنیا دست کیه🥸😂

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
والا شدت سم بودنش خیلیه روزی دو سه تا تاپیک سم داریم کم کم😂

فک کنم تاحالا پنجشنبه شبا نیومدی اینجا 😂😭

@mashaj

بلاخره نفهمیدیم زشته یا خوشگل 🙄😂

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

خب مردم دنبال بازدید هستن توی همه جااین یعنی اینجا حواسمون باشه کسانی که تاپیک چرت میزنن که سکرین بب ...

نمیدونم والا هدفشونو😂

فقط اونی که گفته بود شوهرم تو دهنم .... کرده بود اون خیلی تو توئیتر دیده شد😁🤣🤣🤣🤣

وای آره اون ک اسید بود😂😂 تو کانالای تلگرامی ام پر شده بود

مامان منم عضوه بدبخت شدم

جدی ؟:/ از کجا فهمیدی آخه😐🤣

فک کنم تاحالا پنجشنبه شبا نیومدی اینجا 😂😭

😂😂😂😂

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

بلاخره نفهمیدیم زشته یا خوشگل 🙄😂

وزنش فقط😂😂😂😂