2777
2789
عنوان

انگار من کلفتشونم😔😔

434 بازدید | 37 پست

برادر شوهر بزرگه‌م دعوتمون کرد باغ

باورتون نمیشه وقتی رفتم چیشد

جاریم اومد گفت کمرم درد گرفته نتونستم شام درست کنم زشته جلو شوهرم ( شوهر خودش) 

تو بیا کمک کن کارا رو انجام بده برا مهمونی امشب

هنوز خستگی تو بدنمه

چقدر گردگیری کردم 😔

برا ۳۰ نفر برنج پختم 😔

بعد اخر شب خوبه چی گفته باشه بهم؟؟؟

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

همون جا کاش میگفتی کنسل کن یه وقت خودتم خوب،بودی جمع میشیم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت خواستی میتونستی نکنی بعد وقتی جایی دعوت میشید سعی کنید یکم دیر برید همیشه زود رفتن جایی خوب نیست

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚https://daigo.ir/secret/61682645901

چیگف

صد هزار تومن اورد بهم داد گفت بابت امروز که بهم کمک کردی

اگر شوهرم بفهمه اتیش به پا میکنه

اصلا مشکل مالی نداریم ولی چون رابطه منو شوهرم خیلی باهم خوبه انگار نسبت به من عقده گرفته هرجوری باشه میخواد عقده سر من خالی کنه

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …